FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // "Mbappe" Florinel Coman explică golul incredibil din corner + presiuni la Dică: "Vreau să joc mai mult"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 23:16

FCSB - DINAMO 3-3 // Introdus la pauză în locul lui Teixeira, Florinel Coman a făcut cel mai bun meci de când e la FCSB. A înscris o "dublă" în poarta lui Dinamo în remiza spectaculoasă din Derby, 3-3. După meci, cel poreclit "Mbappe" de finanțatorul Gigi Becali a încercat să explice execuția de la golul doi, reușit direct din corner.

"Sunt fericit că am înscris două goluri, dar păcat că n-am reușit să gestionăm avantajul. N-am exersat neapărat să dau gol din corner, doar am executat o fază pe care o pregătim la antrenamente.

Am avut un cantonament pe care l-am făcut la intensitate maximă și iată că am reușit să înscriu două goluri azi. Am făcut un meci bun, dar nu am știut să gestionăm faza din minutul 89 și am primit golul 3.

Șase goluri, asta înseamnă Derby! Au fost două echipe de tradiție, aici se uită de orice alte probleme și se joacă fotbal.

Vreau să joc cât mai mult, sunt tânăr și vreau să dau totul pentru această echipă. Aveam nevoie să joc, orice jucător își dorește asta. Când joci mai mult, totul vine de la sine", a spus Florinel Coman, la TV Telekom Sport.

"Este o dezamăgire mare că nu am câștigat. În fotbal orice este posibil, chiar și astfel de meciuri cu 6 goluri. E o plăcere să joc într-un derby. Acum trebuie să ne concentrăm pe calificarea în grupele Europa League"Olimpiu Moruțan

 

Citește aici cronica memorabilului derby FCSB - Dinamo 3-3

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
badeadorian
badeadorian  •  30 Iulie 2018, 11:14

Nu golul a fost incredibil ci greseala apararii dinamoviste de a nu pune om langa bara si ''bonusul'' oferit de Penedo care a incercat sa blocheze in mod caraghios cu piciorul, cand avea la dispozitie o simplu plonjon in dreapta chiar cu riscul de a se lovi de bara !!!

minell73
minell73  •  30 Iulie 2018, 08:20

Budescu a fost,este si va ramane singurul executant de astfel de goluri. Budescu chiar voia sa dea asemenea goluri. La coman s-a vazut ca a fost o simpla intamplare.

opensource
opensource  •  30 Iulie 2018, 06:40
Postat de George Adrian Popescu pe 30 Iulie 2018, 06:20

***

:-))) sunt varza astia si astia! Au mintea copiilor ce bat mingea printre blocuri.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează