FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Cristi Pulhac a rememorat la GSP Live momentele triste de după moartea lui Hîldan: „Era o tragedie în toată România, acum se vorbește o zi și atât”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 20:16

Cristi Pulhac, fostul jucător al celor de la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre perioada în care a venit la juniorii clubului din „Ștefan cel Mare”, într-un moment în care trecuseră doar câteva luni de la moartea lui Cătălin Hîldan. 

„Am venit la câteva luni după tragedie, era chiar și atunci o atmosferă tristă în club. Toată lumea era supărată, ere o tragedie în întreaga Românie. Acum, văd că se vorbește o zi sau două și apoi se uită. El a rămas în sufletul tuturor dinamoviștilor pentru că era un băiat sufletist și devotat echipei” , a spus Pulhac, la GSP Live. 

Fostul fundaș al roș-albilor a rememorat și rivalitatea pe care o purta cu fotbaliștii FCSB-ului: „Cu cei de la FCSB nu eram niciodată prieteni, nici la echipa națională, nici în afara terenului

„Noi eram injectați încă de la juniori cu această mentalitate cu gloriile. Înainte, foștii mari jucători erau mereu în preajma echipei, te simțeai altfel” - Cristi Pulhac

Vezi și: 

Florentin Petre, mesaj emoționant în memoria lui Cătălin Hîldan: „Erai în pragul morții și spuneai că nu renunți. Printre îngeri, el conduce alaiul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează