FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - DINAMO. Florin Bratu e gata de derby: "Dacă asta este gândirea domnului Becali..."

Florin Bratu
Florin Bratu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 17:38

Florin Bratu (38 de ani) a refuzat să răspundă înțepăturilor lui Gigi Becali, care declarase că Dinamo nu este cu nimic superioară slovenilor de la Rudar Velenje.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

"Sperăm să fim pregătiți mâine la ora meciului. FCSB are un manager ambițios, jucăm pe terenul lor. Ne așteptăm la multă ostilitate. Știu ce înseamnă această meserie. E normal să apreciez munca pe care o face Dică acolo. Are ambiția de a realiza lucruri importante. Am fost colegi la națională și îi doresc să aibă un viitor frumos. Eu mă gândesc doar la echipa mea. Restul sunt problemele lor de acolo, dacă există.

Dacă aceasta este gândirea domnului Becali, dacă a spus că ne compară cu Rudar, eu nu pot spune mai multe. E bine că suntem subestimați, că nu se gândesc prea mult la noi. Vom vedea mâine ce se va întâmpla", a declarat Florin Bratu la conferința de presă dinaintea derby-ului cu FCSB.

"Perioada de transferuri e închisă. Suporterii noștri vor fi acolo în peluză. Nu știu dacă va fi plină, dar vor fi sigur cel puțin 7000 de suflete alb-roșii care ne vor împinge de la spate pentru a câștiga" Ionel Dănciulescu

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0
Sâmbătă 18:00 Dunărea Călărași - CFR Cluj
Sâmbătă 21:00 Poli Iași - Astra Giurgiu
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00  FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT LIGA 1

clasament liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
119504918941829
Gyr Gyr  •  29 Iulie 2018, 11:12

BRAVO BRATONE! ABSOLUT CORECT. ASA TREBUIE PROCEDAT PENTRU CA INTR-O LUME UNDE "DINTE PENTRU DINTE SI OCHI PENTRU OCHI " ESTE TEMA ZILEI DACA S-AR CONTINUA CU ASA CEVA AR EXISTA O LUME PLINA DE ORBI SI STIRBI. TE FELICIT PENTRU RASPUNSUL DAT. ESTE CIT SE POATE DE BUN SIMT SI NU SARI LA GITUL UNUI MESCHIN RELIGIOS UN OM AL AROGANTEI AL INVRAJBIRII A SANTAJURILOR A JIGNIRILOR. SI NU UITA. EL A FURAT , A MINTIT LA PROCESUL DE DIVORTA AL LUI HAGI APOI CERINNDU-SI SCUZE, A GASIT FEMEI IN CRISTINA TOPESCU PENTRU HAGI A FOST UN FAVORIT AL REGIMULUI TRECUT ADUCIND DE-ALE GURII MAI MARILOR DIN ARMATA SI NU NUMAI. ARE MULTI IDOLI DAR BANUL II ESTE CAPATII IN VIATA. SI DACA TE UITI BINE INCALA CA UN NEMERNIC CELE 10 PORUNCI. NU MA MAI MIRA NIMIC. VA PIERDE SI INCA URIT. DUMNEZEU I-A TRIMIS MESAJ IN A NU AVEA LINISTE ACOLO IN "JUNTA" LUI UNDE ISI BATE JOC DE ORICINE. INCA O DATA TE FELICIT PENTRU A FI CUMPATAT A NU RASPUNDE *** SI VEI CISTIGA PENTRU CA ENERGIA TA ESTE PUSA IN VALOAREA NU PENTRU A URI CI INTR-O COMPETETIE SPORTIVA SI ATIT. VOR VENI SI VREMURILE CIND SE VA CAI. DIN PUSCARIE NU A INVATAT NIMIC DECIT ALTE SMECHERII. DE SMECHERIE SE VA DUCEE INTR-O BUNA ZI ACEST ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  29 Iulie 2018, 07:48

CRED CA CEI DE LA DINAMO JUBILEAZA CA SUNT ARBITRATI DE UN MARE EXCROC SI HOT NUMIT HATEGAN!!!!DAR CASETA CU ""FLUIERASUL""VA PLECA DIN NOU LA FIFA SI UEFA SI POATE I_L STERG TOTAL DE PE LISTE!!!!!!

spinoza
spinoza  •  29 Iulie 2018, 03:36

Bratu se umflă în pene dar va fi jumulit!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează