FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO KIEV 1-1

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // VIDEO + FOTO Primele minute, primul gol, primele aplauze » Ioan Hora a fost imediat felicitat de fani după golul cu Dinamo Kiev

FOTO: Cristi Preda +1   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:08

Ioan Hora, 30 de ani, a avut nevoie de doar 32 de minute pentru a înscrie primul gol la FCSB. Atacantul a debutat perfect în amicalul cu Dinamo Kiev, terminat la egalitate, 1-1.

  • Eduard Apostol și Cristi Preda, corespondenții GSP prezenți în Spania, transmit în timp real cele mai proaspete informații

Vârful trecut în cariera sa și pe la CFR Cluj sau Pandurii a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Raul Rusescu. S-a lipit la gol în prelungirile meciului, 90+4, dintr-o centrare a lui Mihai Roman.

Hora și-a găsit loc în mijlocul careului și a reluat excelent cu capul, direct în plasa porții lui Dinamo Kiev, care avea 1-0 după ce în minutul 90 Bălrgădean a fost învins ușor dintr-o lovitură liberă. 

După meci, Hora a fost oprit imediat la poze de suporteri, care au ținut să-l felicite pentru reușită și să-i ureze succes la FCSB. Nu a fost singurul jucător pe care fanii au sărit pentru poze. Mai mute în video-ul de mai jos:

CITEȘTE ȘI:

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // VIDEO+FOTO Hora înscrie la debut și aduce un egal echipei lui Teja în ultimul amical al iernii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează