FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

DDB și-a pierdut răbdarea » Ce s-ar fi întâmplat după umilința cu FCSB

Dario Bonetti
Foto: Imago
Dario Bonetti Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 07:39 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 09:05

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. După meci, suporterii dinamoviști nu au putut suporta umilința în fața marii rivale și i-ar fi cerut demisia lui Dario Bonetti.

Înfrângerea fără drept de apel al lui Dinamo nu a fost trecută cu vederea de fanii din conducerea DDB. După partidă, aceștia i-ar fi solicitat lui Dario Bonetti că ar trebui să renunțe la postul de antrenor, anunță Fanatik.

Asta în condițiile în care Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1 fără gol marcat și a ajuns pe locul 14 cu numai 6 puncte după 8 runde. Doar Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au un parcurs mai slab decât formația lui Bonetti.

Italianul a preluat echipa la începutul lunii iulie, cu o săptămână înainte de începerea campionatului după ce Dusan Uhrin a plecat de la echipă.

Bonetti: „A fost cea mai neagră seară din cariera mea!”

Dario Bonetti s-a arătat resemnat la finalul partidei cu FCSB, terminat cu cel mai dureros eșec din istoria „câinilor”.

+18 FOTO

„E un moment dificil. Îmi pare rău pentru suporteri. Era 1-0 în minutul 42, apoi, după cartonașul roșu, ne-au dat 3 goluri. E foarte dificil pentru o echipă tânără. Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. 

Nu am văzut bine ce s-a întâmplat la eliminare. Uneori ai parte și de surprize negative. Este o experiență nouă și pentru mine. E prima dată când pierd la 6 goluri. A fost cea mai neagră seară din cariera mea! 

Vom face o analiză, să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să rezolv eu greșelile individuale. Avem acum niște jucători noi, trebuie să îi integrăm, să crească fizic. 

Nu m-am așteptat la acest scor, totul s-a terminat la eliminare, a fost foarte ușor pentru ei , ai mei au încercat să dea totul. Nu se pune problema retrogradării”, a spus Bonetti, la Telekom Sport.

VIDEO. Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

Citește alte știri despre FCSB - Dinamo:

Florin Răducioiu, după umilința lui Dinamo din derby: „Viitorul este foarte complicat”

Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (54)
mimao_umilita_de_fcsb
mimao_umilita_de_fcsb  •  13 Septembrie 2021, 09:29

Keșeru - primul meci, primul gol/ Torje - primul meci, primul plâns

1662369010695284
Giugiuca Irinel  •  13 Septembrie 2021, 09:34

Meci oficial...cupa ligii in Ghencea....steaua Dinamo 0-7 ! De la arhiva GSP citire: titlu articol - "Nae şi Onofraş, umiliţi de "cîini" în Ghencea » Povestea celei mai dure înfrîngeri a Stelei în faţa lui Dinamo" httpss://www.google.com/amp/s/amp.gsp.ro/article/211247

therealreddog33
therealreddog33  •  13 Septembrie 2021, 10:41

La 6-0 nu mai poți vorbi de arbitru. S. Filip e pur și simplu inconștient, așa a fost mereu, el nici măcar jucător de fotbal nu e, fotbalist nu a fost niciodată. Nu se poate concentra absolut deloc. Pana la Bonetti, ar trebui sa plece "board ul", pt totdeauna. Sunt doar ***, s-au erijat în salvatori sa mai facă niște bani pe spatele lui Dinamo. Asta fac de peste 15 ani, cel puțin doi dintre ei, cei mai certați cu legea, se știu ei care..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează