FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, Dinamo și Craiova, antrenori cu zero trofee! Cele 3 mari branduri propun pe bancă tehnicieni care nu au în palmares nici măcar o cupă

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 09:09

Dacă Becali își va duce până la capăt anunțul făcut ieri și îl va numi pe Bogdan Andone antrenor principal, atunci va fi un campionat în care toate cele 3 mari nume din fotbalul românesc, FCSB, Dinamo și Craiova, vor avea tehnicieni care nu au în palmares niciun titlu de campion sau vreun alt trofeu. 

Bogdan Andone face parte din aceeași categorie cu Corneliu Papură.

Ambii au antrenat fie la ligi inferioare, fie au fost doar secunzi, iar acum au primit pe mână un club care își anunță candidatura pentru titlul din sezonul următor.

Și Dinamo a schimbat antrenorul și, chiar dacă a apelat la un nume cu experiență la nivelul Ligii 1, Eugen Neagoe, nici ea nu va avea pe bancă un tehnician care să dețină în CV vreun trofeu. Neagoe, în ciuda celor 13 ani petrecuți la multe grupări, nu se poate lăuda cu vreun succes care să se traducă prin intermediul unei cupe. 

Hagi și Petrescu, veterani!

Dacă FCSB, Dinamo și Craiova nu vor avea antrenori cu nume mare, în schimb, alte două echipe din Liga 1 propun tehnicieni cu palmares deosebit. Campioana CFR îl va avea pe Dan Petrescu, care a bifat al 3-lea titlu de campion, toate obținute în Liga 1, două cu Clujul și unul cu Urziceni.

În plus, a antrenat mulți ani, cu rezultate bune, în Europa, zona Golfului, dar și în China.

Al doilea club cu antrenor de top e Viitorul. Hagi va putea atinge în octombrie 5 ani la rând ca antrenor al clubului din Ovidiu, iar în palmaresul său se regăsește titlul de acum 2 ani, dar și două Cupe: una cu Viitorul și una cu Galatasaray. 

tabel 1

tabel 2

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Iunie 2019, 14:40
Postat de patrutreitrei pe 05 Iunie 2019, 11:04

FCSB are zero titluri. Cele enumerate în tabelul vostru au fost câștigate de Steaua București. La fel, CSU Craiova nu este Universitatea. Dar ei măcar au un stadion. Din bani publici. Iar la Dinamo nici nu se știe, cine deține palmaresul. Auzi la ei: ”cele trei mari nume din fotbalul românesc”.

Greșit csu Craiova este societatea care are legătură cu universitatea, au câștigat cam tot ce trebuia în instanta, iar faza cu palmaresul toată lumea știe ca acolo unde este marca este și palmaresul!!! Fcu 1948 est este doar o firma care se crede fcu Craiova...

univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Iunie 2019, 14:36
Postat de blatistu49 pe 05 Iunie 2019, 09:19

va fi jale un fotbal falimentar la clona CSU se va inchide robinetul

Frate fără supărare voi toți ăștia de îl susțineți pe mititelu chiar sunteți ***? Ba da toți nu am văzut asa ceva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  05 Iunie 2019, 11:15

Ce rost sa mai plateasca antrenori cu trofee, cand conducatorii de club stiu ca titlul de campioana este deja acordat? Ordin de dl Dancu de la cluj si cei "trei numiti" Burleanu, Iorgulescu, Vassaras la "executie" Asa ca restul echipelor sunt in joc de glezne! Asa ca Steaua=FCSB este obligata sa faca puncte si coeficient pentru... Tara si pentru banii patronului si cu locul 2 sau 3 cum bine a.... ironizat mister Panduru, marele specialist! Te descurci cum poti, daca nu Madam Justitie iti acorda un loc la parnaie!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează