Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 15:48 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 16:34

După FCSB - Rapid 1-2, Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat fără menajamente pe Dorin Rotariu (28 de ani). Unchiul acestuia, Iosif, i-a dat dreptate latifundiarului, considerând că Dorin nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Dorin Rotariu a jucat o repriză întreagă cu Rapid, fiind introdus pe teren la pauză, în locul lui Andrea Compagno, dar nu a putut să-și ajute echipa să întoarcă scorul.

Dezbinare în vestiarul FCSB! Florinel Coman a răbufnit în discuția cu Becali: „Nu am cu cine!”
FCSB - RAPID 1-2
Dezbinare în vestiarul FCSB! Florinel Coman a răbufnit în discuția cu Becali: „Nu am cu cine!”

Luni dimineață, Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Rotariu:

„Din Compagno, Rotariu, Miculescu și Tavi Popescu nu faci unul bun. Cu Rotariu am pierdut banii. Am zis că-i dau 160.000 de euro pentru 8 luni. Gata. I-am pierdut. Nu e jucătorul pe care-l știam”.

Iosif Rotariu, reacție surprinzătoare după ce Gigi Becali i-a făcut praf nepotul

În urma afirmațiilor publice ale latifundiarului, Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin, a reacționat și i-a dat dreptate lui Becali.

„Este părerea domnului Becali şi nu pot să o comentez, dar dreptatea este de partea dânsului. Ca jucător de fotbal, argumentele tale sunt în ceea ce joci și arăți pe terenul de fotbal. Dorinel e nepotul meu, dar deocamdată nu a avut realizări. Ţi-a dat şanse, dar nu ai avut realizări.

Când va avea altă şansă să joace, trebuie să demonstreze pe terenul de fotbal. Alte argumente nu poţi să ai ca jucător de fotbal. Trebuie să arăţi pe teren”, a comentat Iosif Rotariu, conform as.ro.

Transferat de FCSB în urmă cu o lună, Dorin Rotariu a jucat în patru partide pentru roș-albaștri, 3 în campionat, una în cupă. Jucătorul de bandă nu a marcat și nu a pasat decisiv până acum.

VIDEO: Suporterii i-au „taxat” pe jucătorii lui FCSB

Tot despre FCSB:

O cauză majoră pentru care FCSB o ia la vale: „Ce înseamnă asta?! Mai bine te lași de fotbal!”

E în pericol Charalambous? Mesajul transmis de Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”