FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV. Final de eră la FCSB? Ce spune un apropiat al lui Gigi Becali: „În 5 ani renunță! Iar după un an dispare și echipa!”

Gigi Becali este conducătorul celor de la FCSB din 2003 +49   FOTO
Gigi Becali este conducătorul celor de la FCSB din 2003

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 13:25 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 16:53

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că Gigi Becali (61) va renunța la FCSB în următorii 5 ani.

De asemenea, prietenul lui Becali prevede un viitor dezastruos pentru roș-albaștri, dacă omul de afaceri va hotărî să se retragă.

VIDEO Dumitru Dragomir la GSP Live: „În 5-6 ani, Becali renunță la Steaua”

„E foarte greu să iei campionatul cu jucători de 20, 22 de ani. Dintre cei care au jucat în echipa naționala U21 nu sunt doi să iasă în evidență. E greu. E bine să bagi câte 1-2 tineri, dar nu poți să joci cu o echipă formată doar din tineri. Din punct de vedere al marketingului, Becali nu a gândit-o rău însă. 

Un negustor așa trebuie să gândească. Eu cred că Becali în următorii 3 ani renunță la Steaua, o să vedeți. Îmbătrânește și el, vedeți-vă de treabă! Poate nu în următorii 2-3, dar în 5-6 ani o să renunțe. Dacă renunță Gigi, dispare și echipa după un an! Nici în Divizia C nu o să mai joace. Unde mai găsești un zăpăcit din ăsta ca Becali? El a făcut negustorie din fotbal, așa cum au făcut marile echipe, Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Chelsea”, a declarat Dragomir, la GSP Live.

Becali, patronul FCSB, a declarat chiar astăzi că este gata să renunțe la echipa roș-albastră dacă primește o ofertă satisfăcătoare: „Nu am profit acum pentru că am 6 milioane de euro băgate în club. Dar ca societate sunt pe plus. Dacă vând toți jucătorii, iau 40 de milioane de euro. Dacă dau echipa pe 50 de milioane? Nu. Aș vinde-o pentru 200 de milioane de euro” - detalii, AICI.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a avut dreptate: el a fost cel mai slab stelist, nu Ovidiu Popescu! FCSB a dominat clar meciul

FCSB. Gigi Becali, furios pe Vînă după eșecul cu CFR Cluj: „L-am adus să inventeze și el ce face? Trebuia schimbat după 2 secunde”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
skins_berceni
skins_berceni  •  16 Iunie 2020, 11:49
Postat de catalynn pe 15 Iunie 2020, 20:00

Are dreptate Mitica, urmaoarele 5 luni vor părea 5 ani! :-)))))

Ma timm, mai moflea, mai hadrina84...mai care ii fi tu trol ametit, nu mor caii cand vor cainii. Apropo, fugi la unitate ca vin rusii peste noi, pregateste-i calul alb super heroului talpan, pregateste-i armele( ***), pregatiti cohoarta csa finantata cu 28 de milioane de euro pe an din bani publici ca vin rusii peste noi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

skins_berceni
skins_berceni  •  16 Iunie 2020, 11:45
Postat de Francisc Dascal pe 15 Iunie 2020, 21:46

Nu va disparea,il cumpar imediat cum anunta vanzarea echipei.

Tu nu ai bani de fixativ...

144258713378047
Popa Virgiliu  •  16 Iunie 2020, 09:45

Așa a fost să fie ! Inima fotbalistică a României, această superbă echipă numită Steaua București, să încapă pe mâinile unor negustori , incapabili să judece valori simbolice, valori necuantificabile în valute! Da, cred că Steaua va dispărea... Va dispărea, desigur și di. Becali, voi dispărea și eu, vom dispărea cu toții... Negreșit ! Dar, spre diferență de noi sau alții, Steaua reprezintă o valoare reală, unul dintre, vai, atât de puținele branduri veritabil românești ! Păcat ! Steaua s-a depersonalizat, s-a dublat, a căzut în derizoriu... Halal de voi, demolatorilor ! Oricum v-ați numi voi ! Toți talpanii care au distrus Steaua, o vor avea pe conștință...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează