FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Avertisment pentru viitorul antrenor: „Becali te tratează ca pe o slugă! Nu contează cine vine, tot el antrenor” + „Gigi nu are nimic, nici identitate, nici siglă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 11:52

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre situația de la FCSB și a spus că indiferent de cine va sta pe bancă, cel care va decide echipa va fi tot patronul Gigi Becali. 

„Nu știu cine vine la FCSB, dar oricum se știe antrenorul. E unul bun! Nu are carnet, dar e bun. Gigi Becali așa a înțeles capitalismul. Zice «Pe banii mei eu decid! Dacă ești la stat, ești salariat. Dacă lucrezi la stăpân, ești slugă!». Așa gândește el, te tratează ca pe o slugă. Ești angajatul lui. Ăsta e capitalismul. Așa îl înțelege el. Pe lângă multe rele, a făcut și lucruri extrem de bun. 

Dintre Poenaru, Enache și Bergodi, l-aș aduce pe Costel Enache. E un antrenor foarte bun! Dacă ar fi după mine, l-aș aduce pe Mihai Teja sau pe Victor Pițurcă”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport. 

Dumitru Dragomir: „Gigi nu are nimic” 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit și despre Gigi Becali și despre probleme pe care le are cu identitatea echipei sale. 

„Să-l folosiți pe Gigi Becali, pentru că altul ca el nu mai e. Nu mai e nimeni nebun, să bage bani în nimic! El nu are nimic. Nu are stadion, nu are siglă, nu are nume. Ce e aia FCSB? Cine a pus numele «FCSB» nu e sănătos la cap! Trebuia să-i zică «Steluța». Să fie ceva legat de Steaua. Te duceai și vorbeai cu specialiștii. 

Becali nu are identitatea, nu are antrenor, nu are manager și nu are suporteri! Mai ești Steaua în cazul ăsta?”, a adăugat Dragomir. 

vezi și:

Gigi Becali nu renunță la el! Cristiano Bergodi poate fi numit antrenor chiar după meciul direct dintre FCSB și Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
minell73
minell73  •  11 August 2019, 21:09
Postat de Tony Huzzupasu pe 11 August 2019, 13:07

Din ce copac ai cazut ?? .. pe acte fc fcsb .. 4 consoane.

Numele a fost pus de un balbait. Pentru ca se incepe cu fotbal club fotbal club sindbad bucuresteanul.

minell73
minell73  •  11 August 2019, 21:07
Postat de steaua.libera pe 11 August 2019, 20:10

“Becali nu are identitatea, nu are antrenor, nu are manager și nu are suporteri! Mai ești Steaua în cazul ăsta?”

E steaua prostilor incuiati.

steaua.libera
steaua.libera  •  11 August 2019, 20:10

“Becali nu are identitatea, nu are antrenor, nu are manager și nu are suporteri! Mai ești Steaua în cazul ăsta?”

Vezi toate comentariile (14)
Comentează