FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

VIDEO „Să fiu sincer, sunt foarte surprins!” » Charalambous a rămas mască după ce l-a văzut pe Rotariu la antrenamente: „E ceva diferit!”

Elias Charalambous se declară impresionat de ce a văzut la Dorin Rotariu / FOTO: Cristi Preda
Elias Charalambous se declară impresionat de ce a văzut la Dorin Rotariu / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 17:11 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 17:20

Elias Charalambous, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat, într-o conferință de presă desfășurată azi la baza din Berceni, partida cu FC Voluntari, programată duminică, pe Arena Națională. Tehnicianul cipriot a adus ultimele informații din tabăra roș-albastră.

  • FCSB - FC Voluntari e programat duminică, 22 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Întrebat de reporterul GSP aflat la conferință despre integrarea în echipă a lui Dorin Rotariu, tehnicianul vicecampioanei s-a declarat impresionat de forma etalată de Roti la antrenamente, afirmând că FCSB avea nevoie de un fotbalist de profilul acestuia. 

Charalambous a rămas mască după ce l-a văzut pe Rotariu la antrenamente: „E ceva diferit!”

„Să fiu sincer, sunt foarte surprins de Rotariu. Nu-l cunoșteam foarte bine personal, dar sunt surprins de forma lui. Nu a mai jucat de foarte mult timp, dar e într-o formă bună.

Sunt mulțumit de atitudinea lui și de cum s-a antrenat în aceste săptămâni. Sunt fericit să am [la dispoziție] un astfel de jucător. Consider că e ceva diferit față de ce avem noi în echipă și că e ceva de care aveam nevoie. E un transfer foarte bun pentru noi”, a punctat Charalambous, în întâlnirea cu reprezentanții presei. 

Andrea Compagno este convins: „Se încearcă destabilizarea FCSB-ului”
FCSB
Andrea Compagno este convins: „Se încearcă destabilizarea FCSB-ului”

Elias Charalambous, despre...

...partida cu FC Voluntari de la orizont: „Avem în față un meci foarte important, așa cum se întâmplă în fiecare săptămână. Știm că vom întâlni o echipă care - cred că știți asta mai bine decât mine - ne-a creat multe probleme în anii precedenți. 

Trebuie să fim foarte, foarte concentrați pentru acest meci. Consider că jucătorii mei sunt pregătiți și, la fel ca-n fiecare etapă, obiectivul nostru va fi să câștigăm și să obținem cele trei puncte pentru a ne menține poziția [fruntașă]”.

...atitudine: „Repet, acest tip de meciuri se pot dovedi foarte periculoase, dacă nu le tratăm cu seriozitate încă de la început. Dar sunt sigur că jucătorii mei sunt suficient de inteligenți încât să trateze meciul foarte serioși mâine (n.r. - duminică).

Voluntari joacă foarte bine, în România nu există echipe mici. Repet, toate jocurile, indiferent împotriva cărui adversar jucăm, sunt dificile și trebuit tratate serios pentru a obține cele trei puncte”.

...dorința patronului Becali de a-și învinge adversarele la scor: „Patronul iubește mult echipa, își exprimă deseori trăirile, o face în felul lui, într-un mod unic, pentru că e o persoană specială, dar nu sunt șanse ca noi să credem că putem câștiga meciurile cu 3 sau 4 la zero (n.r. - așa cum Becali și-ar dori) O repet, campionatul e extrem de dificil, trebuie să fim foarte concentrați la toate partidele. Din punctul meu de vedere, nu putem privi lucrurile de o asemenea manieră”. 

Dorin Rotariu scoate din joc nume grele la FCSB

Gigi Becali spune că și-a cules informațiile necesare și a decis în privința lui Dorin Rotariu. Fostul dinamovist va juca titular, nu atacant central, cum spunea inițial, ci extremă dreapta.

„Rotariu va fi titular! Cum e, cum nu e, va juca titular. Voi credeți că trebuie să-l văd? Oamenii s-au interesat de el și au zis că e antrenat. Că nici nu se așteptau să se prezinte așa de bine”, a zis Becali.

Cum Rotariu va juca în dreapta, Miculescu va mai prinde echipa doar pe parcurs, venind de pe bancă, în timp ce Tavi Popescu ar putea fi folosit ca inter, poziție pe care a mai jucat. Aproape sigur, cei doi prieteni vor deveni rezerve la FCSB.

Nici locul lui Băluță nu mai e sigur, el va deveni a doua opțiune ca atacant, acolo unde titular va fi tot golgheterul Compagno.

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica i-a prezentat un atacant lui Gigi Becali: „Se distrează cu toți? Gata, îl luăm!”
FCSB
MM Stoica i-a prezentat un atacant lui Gigi Becali: „Se distrează cu toți? Gata, îl luăm!”
Fosta adversară a FCSB și-a inaugurat proiectul fabulos din mijlocul deșertului. Imaginile sunt spectaculoase
INFRASTRUCTURĂ
Fosta adversară a FCSB și-a inaugurat proiectul fabulos din mijlocul deșertului. Imaginile sunt spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează