FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Vestea care-l va înfuria pe Becali » Dă din nou peste «Întuneric», omul care i-a provocat o criză de nervi: „Am terminat. Ies din fotbal!”

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 18:46 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 21:05

FCSB – Farul, derby-ul etapei a 24 din Superligă ar urma să fie condus de Horațiu Feșnic (34 de ani), cel care în trecut i-a provocat o criză de nervi lui Gigi Becali.

  • FCSB – Farul se joacă luni, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe Horațiu Feșnic la partida de pe Arena Națională, anunță orangesport.ro, site-ul unuia dintre televiziunile care dețin drepturile TV pentru Superligă.

Dumitru Dragomir pariază pe doi jucători de la FCSB: „Vai de mine şi de mine, peste Olaru! Gigi, fă-le clauză de 25 de milioane!”
FCSB
Dumitru Dragomir pariază pe doi jucători de la FCSB: „Vai de mine şi de mine, peste Olaru! Gigi, fă-le clauză de 25 de milioane!”

Horațiu Feșnic la FCSB – Farul. În aprilie i-a provocat o criză de nervi lui Becali

Și va fi pentru prima dată din aprilie 2023 când Horațiu Feșnic va arbitra un meci al roș-albaștrilor. Atunci, centralul din Cluj conducea un Rapid – FCSB 1-0, în play-off.

În acel meci, Horațiu Feșnic nu a eliminat doi jucători de la Rapid, iar după, Gigi Becali făcea o conferință de presă în care îl ataca și anunța că iese din fotbal.

Ce spunea Gigi Becali despre Horațiu Feșnic

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani... Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal?

După meci nu m-a luat somnul. Mi-am luat tensiunea. Era 16. Am zis «Gata!». Eu aveam tensiune 12-12. Ca piloții. Cum să fac eu tensiunea 16 din cauza unui derbedeu? De ce să trăiesc mai puțin? Renunț la fotbal și trăiesc mai mult. Ce-mi dă fotbalul? 

Vestea care-l va înfuria pe Becali » Dă din nou peste «Întuneric», omul care i-a provocat o criză de nervi: „Am terminat. Ies din fotbal!”

Sunt batjocura unor copii care iau bani de la mine. Vedeți în străinătate ceva ce a făcut Feșnic? Eu nu am văzut niciodată așa ceva! Eu m-am trezit dimineață cu Feșnic în cap, cu hoția lui. În mod normal, mă trezeam cu rugăciune. I-am dat mesaj. Putea să spună că a greșit și că își cere iertare. Dacă spunea să-l iert, scăpa de mine. Dar nu a zis nimic”, spunea Gigi Becali atunci.

În ciuda declarațiilor sale, Gigi Becali nu a renunțat la FCSB, iar acum va fi din nou față în față cu Horațiu Feșnic.

VIDEO Sfat pentru Florinel Coman: „După Euro, cred că e momentul să plece de la FCSB”

Citește și: 

Reacția lui Iosif Rotariu după „divorțul” dintre nepotul său și FCSB: „Trebuia să primească mai mult timp”
FCSB
Reacția lui Iosif Rotariu după „divorțul” dintre nepotul său și FCSB: „Trebuia să primească mai mult timp”
Antrenorul care a negociat cu Gigi Becali a povestit momentul în care s-a întâlnit cu patronul de la FCSB: „Este o figură mare”
FCSB
Antrenorul care a negociat cu Gigi Becali a povestit momentul în care s-a întâlnit cu patronul de la FCSB: „Este o figură mare”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
branzoi
branzoi  •  02 Februarie 2024, 07:58
Postat de lefter_popescu pe 01 Februarie 2024, 21:52

Amice Sergiu Alexandru, de ce spui ca arbitrul Sfesnic trebuia sa elimine doi jucători de la Rapid ? Ca asa ai vrut dumneata ca ceferiștii sa joace în 9 pt ca fcsebeii sa câștige acea partida ? Dacă erau mai buni decât cei din Grant , jucătorii lui Gigi Valiza ar fi înscris cel putin doua goluri. Or ei nu au facut-o și acum , preacurnicul cu origini albaneze, cu ajutorul presei pune o presiune neserioasa pe central. Sa pună mana echipa lui sa înscrie goluri și sa nu mai aștepte ajutorul arbitrului, precum l-au obtinut , în doua rânduri, de la milostivul Barsan. Care meciuri ? Cu CFR și acum cu U Craiova. Doar fără ajutorul lui fcsbeii ar fi avut cu 4 puncte mai puțin.

Ai uitat de meciul cu Farul, inca trei puncte din penalty inventat de Barsan.

Hcm27
Hcm27  •  02 Februarie 2024, 07:31
Postat de freddy pe 01 Februarie 2024, 21:09

Ce memorie scurta ai! Ai uitat de anul trecut? Nu aveți pic de rușine! Și da! Fesnic a arbitrat incredibil de prost în meciul ala. Ca sa fiu elegant.

Fredy, nu se pune problema de arbitraj sau memorie.Problema este de "cadou"!Cat de "mare" poate fii.De 3 sau de 1.Anul trecut a fost anul trecut, anul asta e anul asta.Sau tu când te duci la nasul cu plocon ii spui:"nasule, nu-ti mai dau nimic, ca ti-am dat anul trecut!".Mai ales ca sunt 11 puncte fata de locul 2, iar în playoff ai nevoie de sase, sa fii sigur de câștigarea campionatului

legio.sud
legio.sud  •  02 Februarie 2024, 05:23
Postat de ozzie pe 01 Februarie 2024, 21:59

Horatiu Fesnic a fost legitimat la juniorii lui CFR Cluj dupa care ajutat de voce si talent a ajuns arbitru pe repede inainte in prima divizie. Asa e cand se baga politicul in sport.. Lui Becali nu i-a puiat mintea sa faca pepiniera de arbitri.. si cum le stia el pe toate..

Are f. f . mulți la maturitate , Tudor, colțescu , bârsan , chivulete , deaconu , , Barbu , etc. etc. de fapt 70-80- % mănâncă o pâine cu brânză de la preacuvios

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close