FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 2-1

NOTE GSP Inspirația lui Iordănescu » Jucătorii introduși de el, cei mai buni în FCSB - FC Argeș

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 08:24 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 08:42

FCSB s-a impus la limită, scor 2-1 împotriva celor de la FC Argeș după ce a reușit să întoarcă scorul în 3 minute.

Condusă din minutul 62, după golul lui Rainov, FCSB a revenit pe tabelă grație golurilor marcate de Octavian Popescu (68) și Vali Gheorghe, jucători care intraseră pe teren în minutul 60.

Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB, a dat dovadă de inspirație, iar cei doi marcatori și Radunovic au fost cei mai buni jucători de pe teren, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

Ianis Stoica, schimbat cu Octavian Popescu în minutul 60, a fost cel mai slab om al meciului, primind 4.

8a luat Edi Iordănescu după FCSB – FC Argeș

De la oaspeți, mijlocașul Rainov a fost cel mai bun, fiind notat cu 7.

Inspirația lui Iordănescu » Jucătorii introduși de el, cei mai buni în FCSB - FC Argeș

 „Ne-am sufocat!” » Concluziile lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, antrenorul vicecampioanei, a subliniat la final și aspectele care nu i-au plăcut la partida de la Buzău.

FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
+15 FOTO

„Echipa a câștigat jocul, am arătat caracter, am muncit și am crezut până la final. Am avut un joc dificil, contra unei echipe care are doi antrenori foarte buni, ei traversau o perioadă extraordinară. Mi-a fost teamă, mă așteptam să intrăm fără ritm, ne-am sufocat la început, în multe momente n-am arătat în prima repriză așa cum mi-aș fi dorit. N-am avut claritate la construcție.

În repriza a doua a fost altceva, am văzut altă dinamică, altă claritate, iar banca a făcut diferența. Jucătorii care vin de pe margine trebuie să aibă mintea limpede, să vadă ce s-a întâmplat înainte și să fie eficienți. Au avut poftă pentru fotbal, le-a lipsit, doar cei care n-au fost în pielea noastră au putut să ne judece, să ne critice. Rămân punctele care încep să se adune și legăm 7 victorii la rând”, a declarat Edi Iordănescu.

VIDEO Dumitru Dragomir, intervenție la GSP Live după FCSB - FC Argeș: „Piteștenii au jucat foarte bine, dar au pierdut ca fraierii”

Citește și: 

Greșeală de arbitraj în FCSB - FC Argeș: „Trebuia acordat penalty”

Florin Tănase despre lotul „numeros” al lui FCSB, decimată de Covid: „Glumeam între noi, ziceam că suntem Oltchim, echipă de handbal”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
dora
dora  •  01 Noiembrie 2021, 10:54

Budescu, la salariul pe care il ia, este o mare dezamagire...da, poate acuza și lipsa antrenamentelor din ultima perioada, după accidentare !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează