FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI

Motivul pentru care Valeriu Iftime se teme de meciul cu FCSB: „Acest lucru ne face tare rău!”

Valeriu Iftime / Sursă foto: GSP
Valeriu Iftime / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 19:55

Valeriu Iftime (61 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, se teme că jucătorii săi nu vor fi 100% concentrați pentru meciul din week-end cu FCSB. Motivul? Iftime crede că schimbarea de antrenor de la roș-albaștri ar putea să-i deruteze pe fotbaliștii moldovenilor. 

  • FCSB - FC Botoșani se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look+.

Cu scurt timp înainte de a-și anunța intenția de a ieși din fotbal, Valeriu Iftime a prefațat și duelul cu FCSB din campionat, care va avea loc duminică. Patronul botoșănenilor speră că jucătorii săi nu vor trata meciul cu relaxare, ca urmare a haosului de la FCSB din ultimele zile.

Valeriu Iftime anunță că vrea să RENUNŢE: „Da, vreau să mă las! Aerul fotbalului românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Am alte lucruri de făcut”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime anunță că vrea să RENUNŢE: „Da, vreau să mă las! Aerul fotbalului românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Am alte lucruri de făcut”

Valeriu Ifitme: „FCSB, indiferent de antrenor, joacă bine”

„Nouă ne face tare rău (schimbarea de antrenor de la FCSB). În suboconștientul fotbaliștilor noștri, apar alte lucruri. FCSB, indiferent de antrenor, joacă bine. Habar n-am de ce pleacă Edi Iordănescu. Ce am văzut noi la TV e irelevant. 

Pentru noi, e un factor care ne dă o anumită încredere falsă. Cu FCSB nu poți câștiga dacă nu ești concetrat la maximum. Va fi foarte, foarte greu”, a declarat Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Tonu Petrea l-a înlocuit pe Edi Iordănescu

Toni Petrea (46 de ani) a fost prezentat oficial astăzi în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB. Becali a anunțat ce obiectiv are antrenorul, singura solicitare pe care a primit-o din partea lui și ce primă îi va da în cazul unei calificări în grupele UCL.

Gigi Becali s-a mișcat rapid după despărțirea de Edi Iordănescu și a bătut deja palma cu Toni Petrea, antrenorul care a condus-o pe FCSB și sezonul trecut.

În această după-amiază, Toni Petrea și-a pus semnătura pe contract și a condus deja primul antrenament la baza din Berceni.

FCSB va juca pe 21 noiembrie cu FC Botoșani în prima etapă din retur. Roș-albaștrii sunt pe locul 2 în Liga 1, cu 31 puncte, la opt lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Becali i-a oferit o „garanție” de 10 meciuri că nu se va implica peste el la echipă. Tehnicianul e obligat ca în acest timp să reducă măcar cu un punct ecartul actual față de campioană. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Valeriu Iftime anunță că vrea să RENUNŢE: „Da, vreau să mă las! Aerul fotbalului românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Am alte lucruri de făcut”

Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 Noiembrie 2021, 17:02

Iftime are, ca de fiecare data, scuze onorate sa se ploconeasca în fata lui Becali. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  16 Noiembrie 2021, 20:26

FC(SB) Botoșani

zizu
zizu  •  16 Noiembrie 2021, 20:02

Asta e scuza ptr că iar ........fcsb va câștiga?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează