FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-1

VIDEO CU FAZA Radunovic își pune cenușă în cap: „Din cauza mea n-am câștigat meciul! Fără penalty era 1-0 și gata”

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLiga. Risto Radunovic, fundașul stânga în vârstă de 30 de ani al roș-albaștrilor, își recunoaște vina pentru penalty-ul comis la ultima fază +19   FOTO
FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLiga. Risto Radunovic, fundașul stânga în vârstă de 30 de ani al roș-albaștrilor, își recunoaște vina pentru penalty-ul comis la ultima fază

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 23:59 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 00:14

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLiga. Risto Radunovic, fundașul stânga în vârstă de 30 de ani al roș-albaștrilor, își recunoaște vina pentru penalty-ul comis la ultima fază (VIDEO mai jos).

„E o seară tristă pentru noi, mai ales pentru mine, din cauza mea n-am câștigat meciul. Am alunecat în ultimele secunde, am atins adversarul. Am alunecat pe lângă jucătorul Voluntariului și l-am atins. Am alunecat”, a declarat Radunovic la Prima Sport 1.

Risto Radunovic, fundaș FCSB: „Așa serie slabă în campionat n-am mai avut”

„E o dezamăgire mare, dar trebuie să ieșim din această situație. Dacă nu era acel penalty, era 1-0 și gata. În seara asta sunt ghinionist. La următorul meci trebuie să tragem mai tare și să câștigăm. Așa serie slabă în campionat n-am mai avut. Sper să începem să câștigăm. Nici clubul, nici suporterii, nici noi, nimeni nu-și dorește o asemenea situație”, a mai spus muntenegreanul.

Sigur că fanii sunt dezămăgiți, dar am speranța că vor fi alături de noi joi, la meciul cu Anderlecht. Vrem să vină multă lume și să ne susțină
Risto Radunovic, fundaș FCSB

Dramatic! Nici gazonul nu ține cu Dică » Cum a fost egalată FCSB în prelungiri

Cele mai tari imagini din FCSB - FC Voluntari 1-1

+15 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - FC Voluntari:

Vadim Rața, răzbunare în fața lui Becali: „Recunosc, a fost special și ciudat pentru mine!” + sfat pentru fotbaliștii ofertați de FSCB: „Altfel nu mai joacă”
FCSB - FC Voluntari 1-1
Vadim Rața, răzbunare în fața lui Becali: „Recunosc, a fost special și ciudat pentru mine!” + sfat pentru fotbaliștii ofertați de FSCB: „Altfel nu mai joacă”
Ciobotariu, despre momentul crucial cu FCSB: „Am zis că nu se poate așa ceva! Colegii m-au calmat”
FCSB - FC Voluntari 1-1
Ciobotariu, despre momentul crucial cu FCSB: „Am zis că nu se poate așa ceva! Colegii m-au calmat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  13 Septembrie 2022, 09:47

ca ai alunecat e una,,, sa faultezi, voit e alta... se mai intampla.. nu e vina ta! toat echipa s-a chinuit cu "autobaza" din Voluntari. Sper ca aceste echipe, care se baricadeaza in aparare...si joaca numai pe conta-atac, sa dispara! ...

maradona79
maradona79  •  13 Septembrie 2022, 09:28
Postat de iopanet pe 13 Septembrie 2022, 07:52

Stai liniștit, Risto! Ghinionul tău, dar karma lui nea Gigi...

Dumnezeu il vede si pe cioban si ii da pe masura faptelor lui.

iopanet
iopanet  •  13 Septembrie 2022, 07:52

Stai liniștit, Risto! Ghinionul tău, dar karma lui nea Gigi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează