FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-1

Todoran, despre viitorul lui Mamut la FCSB: „Am vorbit cu el, știe despre ce e vorba”

Dinu Todoran, antrenor FCSB +20   FOTO
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 00:25 / Actualizat luni, 09 august 2021 00:46

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a analizat victoria la limită cu Gaz Metan, scor 2-1. 

„A fost o victorie muncită, jucătorii au tot meritul, au crezut până la final. Am un grup unit, jucători cu caracter. Zic că am avut ocaziile cele mai clare. Florin Tănase e jucătorul de atac, își dorește să avem mai multe ocazii, dar vom avea la alte meciuri mult mai multe decât astăzi. Importantă e victoria, cele 3 puncte acumulate, ați văzut că CFR are 4 victorii, trebuie să ținem aproape de ea”, a spus Todoran la Look Sport. 

Dinu Todoran: „Mamut a făcut un joc bun”

Ulterior, antrenorul de la FCSB a fost întrebat de schimbările făcute de echipa sa. Trei jucători au fost înlocuiți la pauză, la 1-1, iar Todoran a descris mutările drept „inspirate”. 

„Orice jucător de la Steaua (n.r. - FCSB) este de valoare, atacanții trebuie să și marcheze. Schimbările au fost inspirate, au intrat foarte bine și Olaru și Vali Crețu, și Tavi care a marcat și a oferit cele 3 puncte. Mă bucur că jucătorii fac diferența. Data trecută Ianis a intrat și a dat gol, acum Tavi. Îi felicit, sunt doi copii cu perspective. Urmează ca și ceilalți să înscrie. 

Mamut a făcut un joc bun, jucătorii nou-veniți trebuie să se acomodeze mai ales cu suporterii, Peluza Nord, care au fost alături de noi. Am vorbit cu el, știe despre ce este vorba, la următorul meci o să fie mult mai bine. La golul primit este o fază fixă, s-a întâmplat, va fi mai atent pe viitor (n.r. croatul l-a scăpat din marcaj pe Matricardi la golul medieșenilor). 

Trebuie să lucrăm mai mult la fazele fixe, să nu mai luăm gol. Echipele cu care lucrăm profită de lucrul ăsta, deși per total nu ne-au pus probleme”. 

Dinu Todoran, despre derby-ul cu Rapid: „Încă nu au întâlnit o echipă tare”

În final, Todoran a vorbit despre meciul cu Rapid, programat duminică, 15 august. 

„Meciul cu Rapid este un meci pe care trebuie să-l câștigăm, mai ales pentru suporteri. Un meci greu. Ei au avut rezultate foarte bune, nu mă așteptam, au jucători cu experiență, vedem ce se va întâmpla. Noi suntem favoriți. Este începutul de campionat, Rapid trebuie felicitată, dar încă nu a întâlnit o echipă tare. 

Au jucători experimentați, dar jucătorii noștri, mai ales de atac, au o valoare foarte mare. Își doresc, vor să facă diferența. Am văzut declarațiile lor (lui Dandea și Săpunaru, n.r.), e ca la box, declară înainte, vedem la meci ce se întâmplă. Pe noi ne motivează meciurile cu Rapid, cu Dinamo, vrem să câștigăm și pentru noi și pentru suporteri”. 

Clasament Liga 1: FCSB, pe locul 4

Citește mai multe știri despre FCSB - Gaz Metan:

Mihai Teja, exasperat de golul lui Octavian Popescu: „A trecut printre 9 jucători! Era singur și a trecut de toți”

Ivan Mamut, primă repriză de dat uitării la FCSB » Ratare imensă și vinovat la gol! Becali nu l-a iertat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dora
dora  •  09 August 2021, 10:30

Viitorul lui nu exista. Pentru ca FCSBul nu trimite mingi in careu, la varful impins. Nu mai joaca asa ceva, de multa vreme. Fundasii laterali pe care mizeaza Gigi, Harut si Serban - sau cum il cheama pe ăla - nu au urcari cu mingea la picior in atac si nu centreaza. Abia in repriza a 2-a Crețu a făcut ce trebuia sa faca Haruț, în prima repriză. Doar că FCSBul nu mai avea pe teren un vârf de meserie !

7manuel
7manuel  •  09 August 2021, 09:04
Postat de Patraulea Trandafir pe 09 August 2021, 08:50

Iar aberezi *** ... Steaua e în Liga 2 , surogatul lui Begali ***

Echipa aia din liga doua e o clona ca si voi, infiintata in 2017, iar in palmares detine doar 2 promovari din liga IV-a in a III-a si din a III-a in a II-a. Mai ai frati? Saracii de ei, de-oi avea ... :))

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  09 August 2021, 08:50
Postat de 7manuel pe 09 August 2021, 08:36

Vezi sa nu cazi din pat, prostache! Clona voastra a jucat cu cel mai slabe echipe din capionat. Va da Steaua de sariti, asa cum va dat in intreaga voastra istorie.

Iar aberezi *** ... Steaua e în Liga 2 , surogatul lui Begali ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close