FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

Gică Popescu, revoltat că Pintilii stă pe banca lui FCSB și dă interviuri după meci: „Mi se pare de prost gust! De ce se mai fac regulamente dacă intervin tot felul de aranjamente?”

Gică Popescu / Captură Prima Sport +14   FOTO
Gică Popescu / Captură Prima Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 09:05 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 10:37

Gică Popescu (55 de ani), președintele celor de la Farul, a taxat postura în care se află Mihai Pintilii la FCSB. Fără să dețină lincență PRO, fostul mijlocaș i-a antrenat pe roș-albaștri în ultimele partide, iar varianta ca el să continue pe bancă a prins contur, judecând după declarațiile lui Gigi Becali.

„Baciul” consideră că Mihai Pintilii și antrenorii aflați în situația sa nu ar trebui să aibă dreptul de a sta pe bancă și nici de a oferi interviuri.

Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali: „Eu cred că e nevoie de asta”
FCU CRAIOVA - FCSB 0-2
Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali: „Eu cred că e nevoie de asta”

Gică Popescu îl taxează pe Mihai Pintilii: „Nu ai licență, lasă-l pe cel care are licență să vină să conducă echipa!”

E normal să nu stai pe bancă în momentul în care nu ai toate licențele necesare pentru a conduce o echipă. Eu cred că s-au făcut multe lucruri urâte. Sunt antrenori care antrenează și au lângă ei o «fantomă» care are licență și se spune că respectivul conduce echipa. Dar la interviuri vine cel care conduce cu adevărat echipa. 

Nu e normal! Ai licență, vii și te prezinți la interviuri înainte de meci! Nu ai licență, lasă-l pe cel care are licență să vină să conducă echipa. Derogările astea mi se par de prost gust. Atunci, care mai e diferența întrei cei care se duc, învață, fac școli, așteaptă să treacă toți acești pași pentru a-și lua licența PRO și antrenorii care au licența A, licența B și pun o «fantomă»  lângă ei și vin și conduc echipele?

La regulament scrie ceva, de ce se mai fac regulamente dacă intervin tot felul de astfel de aranjamente?”, a spus Gică Popescu la Prima Sport, în emisiunea „Fotbal Show”, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan.

Gigi Becali, dispus să-l lase pe Mihai Pintilii pe bancă

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la TV după victoria reușită de roș-albaștri în fața lui FCU Craiova, scor 2-0. Finanțatorul vicecampioanei a lăsat de înțeles că Mihai Pintilii va continua pe banca echipei și după reluarea campionatului.

După cele două victorii categorice reușite de FCSB în ultimele două etape din campionat, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova, Gigi Becali e dispus să-i dea o șansă lui Pintilii pentru a continua să conducă echipa și de acum înainte, condiția fiind ca regulamentele să nu-i interzică acest lucru. Latifundiarul a respins încă o dată varianta unui come-back al lui Laurențiu Reghecampf, aflat pe „făraș” în Azerbaidjan.

„Dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi, nu? (n.r. - să aibă pe bancă un antrenor fără licență) Eu spun că Pintilii va sta pe bancă, deși o să aducem un antrenor. Vorbesc serios, nu știu dacă o să rămână Pintilii antrenor. Dacă permite regulamentul, da. Dacă nu permite regulamentul, atunci o să facem conform regulamentelor, ”, a declarat Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

. Eu am terminat Licența B în Moldova, anul viitor mă voi înscrie la Licența A. O iau treptat, nu pot sări direct la Licența Pro. Nu știu ce va urma, eu îmi doresc să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Vom vedea ce va fi. Trebuie să mă liniștesc puțin, să se liniștească și băieții, să vină concentrați la antrenamente.

- Mihai Pintilii, după FCU Craiova - FCSB 0-2

FOTO / Cele mai tari imagini din duelul FCU Craiova - FCSB 0-2

+10 FOTO

VIDEO Risto Radunovic, după FCU Craiova - FCSB: „A fost o victorie muncită”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a convins! Are antrenorul pentru FCSB: „De ce mă mai întrebați de Reghecampf?”

Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”

Ce ar fi făcut Gigi Becali în locul lui Rotaru » Ilie Dumitrescu l-a întrebat în direct: „Dacă venea la tine antrenorul și spunea «4 jucători la echipa a 2-a», ce ziceai?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
Sarcastique
Sarcastique  •  15 Noiembrie 2022, 06:15
Postat de parpalache pe 14 Noiembrie 2022, 13:58

Cum adica„Popescu il taxeaza dur pe ...Pintilii”titreaza ***

asa stiu marii gazetari ge se pe sa faca un articol .

laur_gr
laur_gr  •  14 Noiembrie 2022, 22:34

Pe banca are dreptul sa stea pentru ca statea si cand nu era antrenor. Pe banca sunt multi oameni in afara de antrenor. Interviuri da nu pentru ca vrea el, ci pentru ca-l intervieveaza reporterii, deci iarasi nu are ce sa i se impute. Ilie Nastase nu a avut antrenor, cine obliga FCSB sa aiba antrenor? E interesul lor, nu ca-i obliga cineva.

dobrin
dobrin  •  14 Noiembrie 2022, 18:27

Licenta B, licenta A, licenta PRO... pana ajungi sa antrenezi in Divizia A iesi la pensie. Macar daca s-ar preda ceva, sau s-ar da examenele pe bune, dar stim toti cum e la noi.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează