LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali a „fentat-o” pe Anamaria Prodan în negocierile pentru Dennis Man: „Ea îmi dădea mesaje, eu râdeam”

Gigi Becali și Anamaria Prodan +49 FOTO
Gigi Becali și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 23:57 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 00:15

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a explicat cum au decurs negocierile cu oficialii Parmei pentru transferul lui Dennis Man (22).

Vărul patronului de la FCSB, Giovanni Becali, este cel care a intermediat discuțiile cu oficialii Parmei. Asta deși Anamaria Prodan încerca să rezolve transferul arădeanului și îi prezenta lui Gigi Becali ofertele venite pe numele lui Man.

Gigi Becali: „Anamaria îmi dădea mesaje, eu râdeam”

Explică Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport: „Am vorbit și cu Giovanni, ca informație, ca un fel de intermediar. Îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus lui Ana că negociez cu ei prin Giovanni. Eu negociam prin Giovanni cu ei. Apoi Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum. 

Ea după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea «Uite, patroane, dă 8 milioane, ieri au făcut ofertă oficială de 10 milioane, bani plătibili în 4 ani». Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei”.

Anamaria Prodan îl atacă pe Giovanni: „De ce vorbește aiurea?”

De altfel, implicarea lui Giovanni Becali a fost „taxată” de Anamaria Prodan: „Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma.. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele! 

Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma.

Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”.

VIDEO Geraldo Alves despre Dennis Man: „Nu îl văd la Parma în acest moment”

Citește mai multe știri despre FCSB:Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (4)
romeverest  •  27 Ianuarie 2021, 12:40

Declaratie edificatoare a lui Becali privitoare la transferul lui Man !! Becali si-a vazut de treaba lui, apeland la relatiile pe care Giovanni le are de ani de zile in Italia si a ras de mesajele primite de la Prodanca. Ar fi cazul ca “marea impresara” sa stea in banca ei si sa nu mai dea tot felul de declaratii aiuritoare !! Asa a facut si in transferul lui Stanciu la Anderlecht cu care se tot lauda !! In realitate nu ea a adus oferta pentru jucator, ci Anderlecht a negociat transferul prin intermediul lui Rudi Verkempinck care la acea vreme era secundul lui Daum la nationala si care l-a recomandat pe jucator !! Ciocul mic cucoana !!

bodystyle74  •  27 Ianuarie 2021, 09:01

Daca pleaca Man trebuie sa-i dea parte din salariu ca si comision.Giovani ia doar din suma de transfer. Ea iese bine chiar daca nu face nimic.Dar daca pica totul o luna dupa va fi scandal, zic.

81mada  •  27 Ianuarie 2021, 08:15

A pus o la colt! O sa taca 2-3 zile si sa vedeti apoi declaratii!

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1