FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, declarații EXUBERANTE în direct la TV: „O să spuneți că sunt nebun, dar vreau ca Dumnezeu să câștige prin mine”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 13:48

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e din nou în prim-plan după declarațiile incredibile pe care le-a făcut în această dimineață. Latifundiarul s-a folosit din nou de religie pentru a pune pe tapet obiectivele suprarealiste pe care vrea să le câștige cu echipa sa.

„Dacă vă spun gândurile mele, o să spuneţi că sunt nebun. Eu vreau ca prin mine Dumnezeu să arate că nu contează materia. Visul meu este să câştig Liga Campionilor. De fapt, nu vreau s-o câştig eu. Vreau să câştige Dumnezeu Liga Campionilor prin mine, ca să demonstreze că e deasupra banilor.

Vă spun asta pentru prima dată. Eu, când pierd, am o anumită stare şi spun că n-au vină MM Stoica şi Teja pentru că ştiu că se întâmplă din cauza păcatelor mele. O să vedem ce se va întâmpla în perioada asta de post”, a declarat Gigi Becali

Vezi și: VIDEO Culisele „blatului” cu Steaua, dezvăluite de unul dintre jucătorii acuzați că au vândut meciul: „Am imagini video cu soția ta cum ia 400.000 de euro în spatele unui mall”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
adi2008
adi2008  •  08 Martie 2019, 03:40

Saracul, nu stie ca mai intai trebuie castigat campionatul, misiune imposibila...

adriann_
adriann_  •  08 Martie 2019, 00:18

Ciobanul e atat de "inteligent" incat huleste fix cand incearca sa-si atraga ajutorul divin. Adica Dumnezeu are nevoie sa demonstreze ca e deasupra banilor. Ba chiar o s-o faca prin intermediul lui becali, un sarac notoriu cum ar veni :))) Dupa declaratia asta as zice ca au crescut mult sansele ca fcsb sa nu prinda cupele europene...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Martie 2019, 00:17

Tot spun astia pe FB ca oierul a construit un spital personal pentru bolnavii de cancer !***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează