FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer pe axa FCSB - Craiova? Gigi Becali către Mihai Rotaru: „Să plătească și i-l dau pe Bogdan Planic!”

Gigi Becali l-ar lăsa pe Bogdan Planic (nr. 16) să plece la Craiova, în schimbul unei sume de bani
Gigi Becali l-ar lăsa pe Bogdan Planic (nr. 16) să plece la Craiova, în schimbul unei sume de bani

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 20:06

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, a declarat că este dispus să-l cedeze pe Bogdan Planic (28, fundaș central) rivalei CS Universitatea Craiova, în ciuda declarațiilor pe care agentul jucătorului le-a făcut în acest sens.

„E foarte bine că Rotaru a recunoscut că l-a vrut pe Planic, însă nu a discutat nimic personal cu mine. Vă spun foarte sincer acest lucru. Dar, dacă el plătește pentru Planic, atunci i-l dau. Dar vreau să vă anunț că Planic nu este liber de contract la vară așa cum crede el. Băiatul mai are contract cu noi încă un an”, a declarat Becali la Prosport.

Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali » Cine a scăpat la FCSB fără salariu înjumătățit: „Lor nu le iau din bani!”

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Bogdan Planic: „Nu fac afaceri cu Mihai Rotaru”

Și Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic, a vorbit despre posibilitatea ca fundașul central de la FCSB să ajungă la Craiova.

Sârbul va părăsi gruparea roș-albastră mai mult ca sigur. Acesta se află „la cuțite” cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, care l-a băgat pe fundaș în șomaj tehnic, după ce Planic nu a acceptat înjumătățirea salariului

Zilele trecute, agentul sârbului a vorbit pentru GSP.RO în legătură cu acest subiect: „Eu nu fac afaceri cu Mihai Rotaru (n.r. patronul Craiovei)! Vă rog mult să nu mai scrieți despre transferul lui Planici la Craiova, să nu mai luați în serios subiectul acesta!”, a fost mesajul tranșant al lui Milojkovic.

300.000 euroa plătit FCSB pentru Bogdan Planic către Vojvodina, în vara anului 2017

91 de meciuria strâns sârbul în tricoul roș-albastru. Cota sa de piață a ajuns să fie de 1.8 milioane de euro

VIDEO FCSB a încălcat Ordonanțele Militare și a pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Un fost antrenor de la FCSB îi dă un sfat lui Gigi Becali: „Mergi la Minister!” » Și-ar dori din nou să antreneze echipa

Gigi Becali, din rău în mai rău: „La revedere! A mai dat cineva vreun ban?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Mai 2020, 12:37

Asta nu-i normal la cap !! Pentru ce sa plateasca Craiova cand dupa doua luni Planic este liber de contract si poate pleca unde doreste el ?? La cat de mare specialist in fotbal se pretinde ciobanul, a reusit performanta sa piarda gratis cel mai bun fundas central pe care l-a avut in ultimii ani, precum si posibilitatea de a castiga niste bani frumosi prin vanzarea lui !! Isi merita soarta !!

189254898748309
Claude SH  •  02 Mai 2020, 09:24

Fiind în ultimele 6 luni de contract nu se mai pune problema de a se plăti ceva Fcsb-ului. E de fapt un nou caz precum Balgradean

fara_penali_in_fotbal
fara_penali_in_fotbal  •  02 Mai 2020, 08:54
Postat de therealtruth1 pe 01 Mai 2020, 21:03

lasa-ma bah cu planici,ia-l pe nita din vara ca aia din cehia nu-l mai vor si la-r da pe un pret extrem de mic.

Lasă, Randume, că-l aveți pe Messi al portarilor. Stai liniștit și nu mai visa la Niță.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează