FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali scoate banii și plătește pentru un jucător: „Dau ce trebuie să dau!”

Gigi Becali va plăti daotria către Botoșani +31   FOTO
Gigi Becali va plăti daotria către Botoșani

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 13:21 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 15:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că va achita datoria pe care o are către FC Botoșani în contul transferului mijlocașului Olimpiu Moruțan (21 de ani).

FCSB l-a adus pe Moruțan 700.000 de euro, iar FCSB trebuia să mai achite 100.000 când Moruțan atinge un anumit număr de meciuri. După ce Valeriu Iftime a acuzat că mai are de primit 85.000 de euro, Becali a anunțat că va plăti restanța pentru jucătorul pe care vrea să-l pună căpitan.

Dau ce trebuie să dau! A fost criză şi n-am avut bani. Îi dau banii omului (n.r. Valeriu Iftime). Plătesc ce trebuie să plătesc! Ce scrie în contract plătesc! Exact ce scrie în contract, aia fac! Să-i spuneţi lui Iftime să stea liniştit pentru că-şi primeşte banii. Eu fac dreptate. Eu împlinesc dreptatea”; a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Moruțan, noul căpitan de la FCSB

Înainte de meciul retur cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, Gigi Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va fi noul căpitan de la FCSB, în locul lui Florin Tănase.

Eu fac altfel decât alții. Ei pun căpitani jucătorii cu experiență, mai bătrâni. La mine e vorba despre bani. Pe Moruțan sper să iau mai mulți bani, așa că el e căpitan. Cel mai valoros după părerea mea e Moruțan. Vreau să îl fac căpitan, îmi place mie de el
Gigi Becali

FOTO. Imagini tari de la Craiova - FCSB

+27 FOTO

VIDEO. Leo Grozavu crede ca Moruțan are nevoie de sprijin: „Este un talent mare si un caracter puternic”

Citește mai multe știri despre FCSB

MM Stoica l-a surprins pe Gigi Becali: „M-a sunat aseară să-mi ceară voie: «Ne dai binecuvântarea ta?»”

Gigi Becali l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf: „Cum ai veni la FCSB?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 Iulie 2020, 18:26

Cica ii da banii!Ca scrie si in contract!Intrebarea este CAND binevoieste sa dea banii?Ii tine in joc de glezna-adica ii santajeaza:Daca se obraznicesc sa termine pe loc de cupe europene-punand in pericol participarea fcsb-adio bani?Si li-l trimite inapoi si pe Morutan?Ca pe Golofca si ca pe Roman?

3101575123247794
Alice Popa  •  11 Iulie 2020, 17:15

Tanase si Morutan sunt capitani asa cum Ilie Nastase e general! Facuti la apelul de seara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close