FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, somat de un patron din Liga 1: „Vreau partea mea! Să mă anunțe mai repede”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, așteaptă procentul său din transferul lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) de la FCSB la Galatasaray.
Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, așteaptă procentul său din transferul lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) de la FCSB la Galatasaray.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 17:38 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 17:58

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, așteaptă procentul său din transferul lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) de la FCSB la Galatasaray.

  • 3,5 milioane de euro va plăti Galata pentru Moruțan. FCSB urmează să încaseze prima tranșă în luna noiembrie.
  • Din informațiile GSP, FC Botoșani mai avea 9% din drepturile jucătorului, astfel că moldovenii urmează să încaseze aproximativ 260.000 de euro.

Iftime, patron FC Botoșani: „Vreau partea mea pentru Moruțan!”

„Gigi Becali trebuie să mă înștiințeze oficial pe ce bani l-a dat pe Oli, deoarece eu am de primit banii mei pe procentele pe care le mai dețineam. E bine să mă anunțe mai repede ca să știu și eu despre ce este vorba. 

Nu am primit nimic până acum și nu am fost căutat de Gigi Becali să discutăm modalitatea prin care eu îmi voi încasa banii. Unii spun că Gigi nu a primit nici el nimic până acum, dar asta nu e treaba mea. El știe ce acte a făcut, eu îmi vreau partea!”, a declarat Iftime, conform ProSport.

Eu v-am spus de la început că Gigi Becali a făcut o afacere proastă, cu toate că noi cei de la Botoșani nu știm oficial pe ce bani l-a dat la Galatasaray. Când l-am dat acolo, m-am gândit că totuși Gigi îl va vinde pe o sumă mult mai bună pe Moruțan, dar se pare că m-am înșelat. Asta e viața! Nu am ce să mai fac acum
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Mihai Rotaru, patronul CS Universității Craiova, a dezvăluit recent că nu a primit nici el banii în schimbul lui Alex Cicâldău, celălalt român transferat în această vară de Galata: „N-am avut momentan nicio încasare pentru această mutare”.

Galatasaray a anunțat ce salarii au Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău + GSP, confirmată

Galatasaray a anunțat sumele de transfer plătite în schimbul jucătorilor Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22), precum și salariile pe care cei doi români le vor încasa anual în Turcia.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan sunt cel mai scumpi jucători vânduți în această vară de cluburile românești. Primul care a plecat în străinătate a fost Cicâldău, în schimbul căruia CSU Craiova a primit 6,5 milioane de euro de la Galatasaray. 

Ulterior, Cim Bom Bom l-a achiziționat și pe mijlocașul ofensiv Olimpiu Moruțan, de la FCSB, prețul oficial al afacerii fiind de 3,5 milioane de euro, așa cum Gazeta Sporturilor anunța în exclusivitate la începutul lunii septembrie.

  • Clubul lui Becali va încasa 3,5 milioane de euro în patru rate. Prima va fi plătită în noiembrie, când roș-albaștrii vor primi doar 700.000 de euro
  • Românii mai încasează 20 la sută din profitul rezultat dintr-o revânzare a lui Olimpiu.
  • FCSB mai primește 1.000.000 de euro dacă roș-galbenii se califică în grupele Champions League sau 300.000 de euro în cazul în care fosta formație a lui Hagi prinde un loc în grupele Europa League.
„Moruțan are probleme mari la Galatasaray!” » Detalii despre adaptarea românului
GALATASARAY
„Moruțan are probleme mari la Galatasaray!” » Detalii despre adaptarea românului

Asta în condițiile în care Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a lăudat că ar încasa 4,2 milioane de euro pe loc.

Pe lângă sumele de transfer achitate în schimbul jucătorilor aduși în această vară, Galatasaray, prin președintele Burak Elmas, a anunțat și salariile pe care aceștia le vor încasa, ele fiind prezentate de cotidianul turc Fanatik.

Alexandru Cicâldău va încasa 900.000 euro anual în Istanbul, în vreme ce Moruțan va fi remunerat cu 650.000 euro.

Dintre nou-veniții de la Galata, cel mai mare salariu îl are Patrick van Aanholt (31 de ani), fundaș stânga sosit din Premier League, de la Crystal Palace. El va încasa 1,9 milioane de euro anual.

2 meciuriare Moruțan la Galata. A reușit un assist

90 de meciuri și 12 goluria adunat Moruțan pentru FCSB în campionat. La Botoșani jucase de 55 de ori și marcase doar două goluri. Moldovenii i l-au vândut lui Becali cu un milion de euro

FCSB se pregătește pentru duelul cu FCU Craiova

Citește mai multe știri despre FCSB:

Edi Iordănescu, încântat de reacția lui Gigi Becali înainte de FCU Craiova - FCSB: „E un semn puternic de susținere”

Adrian Mititelu jr. încinge duelul cu roș-albaștrii: „E timpul să batem Steaua! Eu așa îi spun, chiar dacă mă amendează CNA”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Septembrie 2021, 13:03
Postat de dexter3 pe 16 Septembrie 2021, 20:37

Nea Gigi l-a vandut pe Moruutan cu 50 milioane de euro, asa cum demult se lauda, iar mustaciosul Eftimie are de primit aproape 5 milioane de euro moldovenesti. :))))))

Desteptule.Voi va chinuiți să-l dati pe sorescu cu 1000000. Cat va ofticat pe becali. Cat de triști *** sunteti.Tot clubul vostru no face 5000000.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amadeus2021
amadeus2021  •  17 Septembrie 2021, 09:47

Moruțan, săracul, va fi returnat la adresa din Ilfov. Așa că banii vor mai fi așteptați. Becali să dea bani înainte să încaseze el totul? Hmmm, poate în altă viață!

175087523880813
John Smith  •  16 Septembrie 2021, 22:14

C.I.O. Banul vă tot dă tepe de 20 și ceva de ani dar voi tot bătuți în C.A.P. rămâneți. Vai soarta voastră că vă băgați în cîrd cu clanul care a distrus fotbalul românesc. ????????????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează