FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a lăudat în direct la TV: „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție!”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 12:25 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 12:38

Gigi Becali (63 de ani) nu vrea nici în ruptul capului să se mai abată de la strategia pe care o tot înaintează în spațiul public. Finanțatorul spune că nu va mai investi la FCSB, dar speră că va obține sume exorbitante în schimbul fotbaliștilor de perspectivă pe care îi are acum în echipă. 

Au apus vremurile în care FCSB ținea capul de afiș în perioadele de mercato. Clubul condus de Gigi Becali n-a transferat pe nimeni în această iarnă, iar patronul roș-albaștrilor spune că nu va mai investi deloc nici în viitor.

Gigi Becali, patron FCSB: „Nu risc banii mei, nu mai vreau să dau nimic de la mine”

„Să se întărească CFR, noi știm ce facem. Suntem pe locul 2, avem locul de cupe europene asigurat. Am scăpat de Budescu, poate pleacă și Tănase, de Keșeru scăpăm în vară. Eu încerc să mă acopăr. Nu risc banii mei. Nu mai vreau să dau nimic de la mine. 

Să dau eu milioane de euro ca să bage unul mingea în poartă? Nu mai vreau să dau bani! Fotbalul e o afacere. Dacă pot sta pe linie de plutire, bine. Dacă nu, îi dau echipa altcuiva. Dacă Neluțu Varga (patronul de la CFR) riscă, foarte bine. Eu nu risc nimic. Nu mai vrea să dau banii mei ca să bage unul mingea-n poartă”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro X. 

Driblează cantonamentul! Situație incredibilă: un jucător important încă nu s-a prezentat la antrenamentele lui Petrescu » CFR, în pericol?
CFR CLUJ
Driblează cantonamentul! Situație incredibilă: un jucător important încă nu s-a prezentat la antrenamentele lui Petrescu » CFR, în pericol?

Becali, convins că va da lovitura cu Octavian Popescu: „Vom face un transfer spectaculos!”

După ce a obținut 11 milioane din transferul lui Dennis Man la Parma, Gigi Becali e convins că va obține o sumă și mai mare în schimbul nestematei Octavian Popescu.

Vom face un transfer spectaculos. Îl avem pe Ianis Stoica, dar Tavi Popescu e ceva de excepție. Se va transfera pe mulți bani, dar nu acum. Până atunci, îmi acopăr picioarele să nu-mi înghețe degetele”, a spus Becali, conform sursei citate. 

Octavian Popescu, într-un top al celor mai buni tineri jucători

Octavian Popescu (19 ani) și-a multiplicat de aproape 6 ori valoarea de piață în ultimul an și a ajuns pe poziția 149 în ierarhia celor mai bine cotați fotbaliști născuți în 2002.

FCSB are în curte un adevărat diamant. Numele lui: Octavian Popescu. După ce în a doua jumătate a anului 2020 a debutat și a dat primele semne că se naște un mare fotbalist, 2021 a mers pe același trend: randament bun, urme lăsate pe tabelă, debut în naționala de tineret și, automat, urcarea rapidă în valoare.

În momentul de față, după ultimele update-uri, site-ul specializat în cotația jucătorilor, transfermarkt, îl plasează pe puștiul FCSB-ului la 1,9 milioane de euro. Ceea ce înseamnă pătrunderea între primii 150 cei mai bine văzuți jucători care sunt născuți în 2002.

Gigi Becali s-a lăudat în direct la TV: „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție!”
Octavian Popescu // foto: Cristi Preda - GSP

Progresul bifat de Popescu pe parcursul anului trecut e unul remarcabil. În ianuarie 2021 era văzut ca făcând numai 350.000 de euro. În prezent, cota e de aproape 6 ori mai mare, în ciuda faptului că n-a câștigat vreun trofeu și nici n-a avut apariții în grupele competițiilor europene.

Octavian Popescu e cel mai talentat fotbalist pe care l-am avut eu la o echipă de când sunt în conducerea unui club de fotbal, de nu mai puțin de 30 de ani. 

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Florin Tănase, show la antrenamentul celor de la FCSB » Execuție în stilul lui Quaresma

Probleme pentru un jucător de la FCSB: „S-a operat în decembrie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
emil1986
emil1986  •  12 Ianuarie 2022, 08:08
Postat de Muzzi Ciprian pe 11 Ianuarie 2022, 23:12

prietene, nu mai incerca sa ne convingi ca apa e uda! stanciu si chipciu nu au ramas la anderlecht de buni ce au fost!

Prietene, ced ca tu n-ai inteles absolut nimic. Daca nu erau ok nu jucau in campionatul castigat (ultimul al lui Anderlecht), dar antrenorul au considerat ca trebuie sa joace, deci erau necesari echipei. Au cifre bune, respectiv meciuri jucarte/goluri inscrise, deci au meritat. Daca esti lipsit de logica, scuza-ma n-ai nicio treaba cu acest sport.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Ianuarie 2022, 23:12
Postat de emil1986 pe 11 Ianuarie 2022, 15:14

***, vezi ca acum se poate verifica foarte usor cat si cum a/au jucat jucatorul/jucatorii. Anderlecht n-a mai luat nimic. Baga la capatana aia seaca, si Chipciu, si Stanciu au fost totulari de drept. De exemplu, Chipciu a jucat in primii 2 ani, apoi a fost imprumutat la Sparta Praga, 49 de meciuri si a marcat 5 goluri. Stanciu intr-un an jumate are 34 de partide si tot 5 goluri. Nu mai mintii ca te faci de ***, husanache!

prietene, nu mai incerca sa ne convingi ca apa e uda! stanciu si chipciu nu au ramas la anderlecht de buni ce au fost!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Ianuarie 2022, 23:09

hai cu odele, gsp! hai cu slava tatalui jiji! auzi la ei, nestemata, diamant! nu va e rusine,ma?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează