FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Secundul lui Protasov dezvăluie ce facea când Becali vorbea urât de față cu antrenorul: „«Băi, spune-mi ce zice!». Nu-i traduceam înjurăturile”

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2022 14:15 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 18:16

Ștefan Stoica (55 de ani), fost antrenor secund la FCSB, a fost invitat la GSP LIVE, unde a vorbit despre perioada petrecută la formația roș-albastră.

Actual selecționer al naționalei de tineret a Moldovei, Ștefan Stoica a lucrat la FCSB în mandatul lui Oleg Protasov (iulie - decembrie 2005).

Fost coleg la Veria (1996 - 1998) cu Protasov, Ștefan Stoica a povestit ce făcea când Gigi Becali folosea cuvinte vulgare când vorba cu antrenorul.

Antrenorul lui Bunică, mărturie la 15 ani după „blatul eșuat” cu Steaua: „Trebuia să jucam, dar să nu jucăm! La final, domnul Becali tuna și fulgera, ai noștri din club s-au ascuns” + episod incredibil din timpul meciului
GSP LIVE
Antrenorul lui Bunică, mărturie la 15 ani după „blatul eșuat” cu Steaua: „Trebuia să jucam, dar să nu jucăm! La final, domnul Becali tuna și fulgera, ai noștri din club s-au ascuns” + episod incredibil din timpul meciului

Ștefan Stoica: „Eu nu-i spuneam lui Protasov ce zicea Gigi. Nu-i traduceam niciodată”

„Nea Gigi mai spunea lucruri, își dădea cu părerea, dar îl respecta pe Protasov. Oleg vorbea foarte puțin, el e un gentleman. Un antrenor care vorbește rar. Eu știam tot pentru că trebuia să traduc. Nu putea vorbi Gigi cu Protasov fără să traduc eu.

A fost supărare mare la meciul cu Rosenborg. Am pierdut calificarea în Champions League. Rădoi și-a dat două autogoluri dacă nu mă înșel (n.r. - Rădoi a înscris un autogol și a dat un gol pentru Steaua). Problema a fost că Rădoi era suspendat de federație (n.r. - pentru că părăsise cantonamentul naționalei la meciul cu Olanda). Noi am fost nevoiți să-l băgăm după două-trei luni în care nu jucase niciun meci. A avut o zi foarte slabă. Se mai întâmplă la fotbal.

Eu nu-i spuneam lui Protasov ce zicea Gigi. Nu-i traduceam niciodată. Protasov înțelegea că e ceva urât, însă eu nu i-am tradus niciodată când Gigi folosea cuvinte…Nu erau injurii directe, dar erau vorbe pe care noi, românii, le mai spunem în aer.

Becali pierduse banii cu Rosenborg. După meci, ne-am strâns. Trebuia să mergem la masă. A fost un pic de gălăgie. Dar nu i-am tradus lui Oleg niciun cuvânt murdar. Absolut niciunul. El mă întreba și la un moment îmi zicea mai apăsat: «Băi, spune-mi ce zice!». Îi ziceam: «Nu, mă, zice în aer!». Îl mai amețeam oleacă. Îmi era ușor.

Am jucat doi ani cu Protasov, am stat în același bloc în Grecia. Știam ce mănâncă fiecare, ce nebunii are fiecare. Eram prieteni. El avea încredere, știa că nu-l las și că îl apăr”, a spus Ștefan Stoica la GSP LIVE.

Mititelu și Becali sunt un pic diferiți, dar nu sunt oameni răi. Domnul Mititelu urmărește meciurile, le analizează, le vede de 17-20 de ori. Dincolo, domnul Becali vrea rezultate, dar vrea și un joc frumos. Dacă bați urât, nu e bună victoria 
 Ștefan Stoica, fostul secund al lui Protasov

Citește și: 

A fost ofertat de CSA, dar nu dă înapoi: „Pentru mine, echipa domnului Becali e Steaua!”

Gigi Becali a ales echipa care luptă pentru titlu » Cum arată primul „11” de la FCSB: 9 titulari indiscutabili + două semne de întrebare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
brujo
brujo  •  15 Iulie 2022, 11:57

Pai cum ? becali injura ? Nu era pacat de la mnezo ? :)))))))

tataika
tataika  •  15 Iulie 2022, 05:20
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 14 Iulie 2022, 20:57

Daca eram o tara civilizata ***

Intr-o țară civilizata nu aveai nick-ul asta...

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  14 Iulie 2022, 20:57

Daca eram o tara civilizata ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează