INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - HAJDUK SPLIT // Gigi Becali spulberă orice emoție înaintea returului cu Hajduk: "Dumnezeu mi-a dat calificări când nu meritam, dar acum?" » Ce spune de noua lui strategie și de ce nu pune presiune pe Dică

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 11:19

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nu are deloc emoții înaintea manșei secunde cu Hajduk Split, din turul III al preliminariilor Europa League. Totuși, în cazul unui eșec, latifundiarul spune că postul lui Dică nu ar fi în pericol. 

  • FCSB - Hajduk, 0-0 în tur, e diseară de la 21:30, Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro

"Dumnezeu mi-a dat calificări când nu meritam, dar acum? Merit mai mult decât meritam. O să ne calificăm diseară! Mai ales că întâlnim o echipă care e sub noi. Eu cred că vom marca goluri. Pericolul nu vine de nicăieri. Spun ceea ce simt, nu cred că Hajduk e un pericol. Nu am văzut niște jucători care să știe să marcheze, să paseze, nici măcar cu capul nu știau să lovească mingea. Nu cred că pot face față pe Arena Națională. Cei de la Hajduk vor încerca să facă presing 20 de minute, dar noi vom pasa și le vom lua puterea. Apoi marcăm gol și goluri.  Pronostic? Batem cu 2-0.

Postul lui Dică nu depinde de acest meci. L-am confirmat acum o lună, nu pot să-l dau afară după 5 meciuri. Dacă nu ne calificăm, nu e de vină Dică, nu vrea Dumnezeu. Ce vină să aibă un antrenor? Avem echipă valoroasă, dar nu avem încă forță. Florinel Coman are 20 de ani, Man are 20 de ani, Moruțan are 19 ani, Nedelcu are 21 de ani. Fac un proiect nou. A înnebunit lumea cu prețurile jucătorilor și trebuie să speculez asta. Man are 19 ani, dar hai să vedem cine va fi el la 19 ani. Poate îmbunătăți multe lucruri. 

Nu vreau să spun ce impresari vin după jucători. Nu mă avantajează cu nimic că vin Real, Barcelona după un jucător. Eu mă laud cu bogățiile Domnului, nu cu altceva. Nu mă laud cu lucruri deșarte. Oamenii vin să vadă jucători, nu să-i cumpere", a spus Becali, la Pro X. 

"Rusescu se antrenează extraordinar, l-am văzut, dar mintea nu poate să colaboreze cu piciorul la ora aceasta. Nu are ritm, însă cât de curând, se va acomoda"
Gigi Becali

"Sunt aproape 20.000 de bilete vândute la această oră, cu tot cu invitații. Vor fi 25.000 de oameni în tribune, eu așa cred"
Gigi Becali

Vezi și: FCSB - HAJDUK SPLIT // Pericol mare! Situație-limită la FCSB înaintea duelului cu Hajduk: "E inadmisibil!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
balauru48
balauru48  •  16 August 2018, 15:59
Postat de luciann pe 16 August 2018, 12:22

Pai parca are averea de vreo 400 milioane...

atat are doar in portofel

blocatu
blocatu  •  16 August 2018, 13:28
Postat de Nistor Gheorrghe pe 16 August 2018, 12:02

Becali vezi ca vine Talpan cu executarea silita pentru cele 37 de milioane euro . O sa faci matanii si o sa invarti margelele pana o sa faci scurta la mana si tot in faliment te baga.

desi sunt de acord prea putin cu ceea ce au decis judecatorii in speta respectiva, legea e lege, chiar daca proasta sau prost aplicata si trebuie respectata! cand vine vorba de despagubiri, in schimb, vorbesc documentele! facturi, chitante,bonuri fiscale! altfel, vorbim ca Talpan, despre nimic! cum va demonstra, cu documente, Talpan ca acela este prejudiciul? zicand ca daca eram noi, atatia bani am fi facut? s-a vazut, de altfel, clar cati bani au facut ei! va imbatati cu apa rece daca traiti cu senzatia ca vreodata Becali va fi executat silit pentru 37 milioane de euro!

xnread
xnread  •  16 August 2018, 12:58
Postat de xnread pe 16 August 2018, 12:56

,, Dalmația Liberă " citându-l pe antrenorul vicecampioanei titrează ,, Trebuie să fim agresivi precum Hajduk în Split, aici e cheia succesului nostru " :))

Articol aparținând jurnalistului Slaven Alfirević :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează