FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător de la FCSB » L-a comparat cu starul lui Bayern Munchen: „Atacă foarte bine poarta!”

Ilie Dumitrescu a făcut o paralelă între calitățile lui Florin Tănase (FCSB) și cele ale lui Thomas Muller (Bayern Munchen) +6   FOTO
Ilie Dumitrescu a făcut o paralelă între calitățile lui Florin Tănase (FCSB) și cele ale lui Thomas Muller (Bayern Munchen)

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 07:28

Fostul internațional llie Dumitrescu (51 de ani) a făcut o paralelă între Florin Tănase (25), decarul lui FCSB, și Thomas Muller (30), starul lui Bayern Munchen.

„Prototipul de extreme în fotbalul actual ar fi Gnabry și Kinglsey Coman. Cam ăsta e prototipul de jucător care trebuie să joace în pozițiile astea două. N-ai cum să-l bagi pe Muller! Mai vedeam pe aici, pe la noi, că se chinuiau antrenorii să pună anumiți jucători în bandă, care nu au o viteză foarte bună. 

De exemplu, Florin Tănase, de la FCSB, nu are o viteză extraordinară. Tănase este un Muller, joacă mai bine în spatele atacantului. Atacă foarte bine poarta, este un jucător care apare foarte bine la finalizare, un punct de sprijin pe construcție și se și apară. De asta spun că Muller a fost coborât ca inter în perioada asta, cu Flick", a spus Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

2.2 milioane de euroeste cota de piață a lui Tănase, conformTransfermarkt

FCSB. Florin Tănase, folosit în centrul atacului

După plecarea lui Harlem Gnohere, Bogdan Vintilă a pregătit reluarea sezonului din Liga 1 cu Florin Tănase în poziția de atacant central, iar rezultatele nu au fost grozave. 

După 0-2 cu FC Voluntari, FCSB a pierdut și cu Academica Clinceni (2-3), locul 6 în play-out. Acestea au fost meciurile de verificare pentru vicecampioana României, care duminică, 14 iunie, va întâlni liderul CFR Cluj, în etapa a 3-a din play-off.

Echipa de start folosită de FCSB în amicalele cu FC Voluntari (0-2) și Academica Clinceni (2-3):

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător de la FCSB » L-a comparat cu starul lui Bayern Munchen: „Atacă foarte bine poarta!”
+2 FOTO

VIDEO Ilie Dumitrescu dezvăluie cum lucrează Gigi Becali: „Dacă nu respecți regulile, la asta se ajunge!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Harlem Gnohere a numit cei mai buni fotbaliști din România alături de care a evoluat: „Sunt doi. M-au impresionat!”

Verdictul lui Basarab Panduru, după rezultatele rușinoase înregistrate de FCSB în amicale: „Nu-mi place! Nu câștigă titlul așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
caoradea
caoradea  •  08 Iunie 2020, 14:21

Daca simulatorul asta de Tanase este Muller, eu sunt Papa Francisc. Iar Ilie e Maradona....

189254898748309
Claude SH  •  08 Iunie 2020, 11:20

Vai dar ce comparație!!! Nu prea îmi vine sa cred ca Ilie a făcut aceasta afirmație. E diferența foarte mare între cei doi fotbaliști. E diferența între un Mercedes și o mașină chinezeasca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează