FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!” » Discurs ferm în dezbaterea momentului: „Tovarășul Talpan are nostalgii bolșevice”

Ultrașii Stelei nu sunt de acord ca FCSB să joace în Ghencea / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +43   FOTO
Ultrașii Stelei nu sunt de acord ca FCSB să joace în Ghencea / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 00:00 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 00:09

FCSB a reaprins lupta la titlu în Liga 1, iar scenariul potrivit căruia duelul cu CFR Cluj din ultima etapă să se joace cu titlul pe masă nu mai e atât de improbabil. Formația lui Gigi Becali trage nădejde că, în cazul care se va ajunge în acea ipostază, va juca derby-ul în Ghencea, stadionul unde până acum a primit interzis.

Dezbătut cu regularitate în ultimul an, „subiectul FCSB în Ghencea” s-a reaprins din nou odată cu declarațiile tot mai îndrăznețe ale roș-albaștrilor din Liga 1, care vor cu orice preț să pășească pentru prima oară în Ghencea. „Vrem să jucăm acolo, că oricum tribunele sunt goale la meciurile lor din Liga 2”, a declarat puștiul Ianis Stoica.

Inevitabil, dezbaterea s-a reaprins și în studiourile emisiunilor de sport din România. Joi dimineață, la GSP Live, jurnaliștii Gazetei Sporturilor au atins subiectul deosebit de sensibil pentru susținătorii celor două tabere. Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern al ziarului, a susținut, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan, că nu vede vreun motiv palpabil pentru care echipa lui Gigi Becali să nu fie primită pe stadionul revendicat de CSA.

Ianis Stoica îi atacă pe rivalii de la Steaua: „Cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”
FCSB
Ianis Stoica îi atacă pe rivalii de la Steaua: „Cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”

Jurnalistul Adrian Florea: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

„E o dorință legitimă, dacă într-adevăr își doresc asta (n.r. - cei de la FCSB). Domnule Ștucan, dacă aveți bani și doriți să faceți o partidă acolo, inclusiv dumneavoastră puteți închiria, de ce nu? Nu e făcut din banii noștri, din banii mei și-ai tăi? De ce din banii ai mei și ai tăi, cu jucăria aia se joacă doar tovarășul Talpan, că are el nostalgii bolșevice, din anii '50-'60?.

(...) Dacă cei de la FCSB vor să joace în Ghencea cu CFR Cluj, acolo să joace! Dați-mi un motiv pentru care nu ar trebui să fie lăsați și accept. Știți cât de greu e să te acreditezi în Ghencea? Am vrut să merg la un meci, dar când am văzut câte acte mi se cer, am spus: «Lăsați, domnule Talpan, asistați dumneavoastră și cu trupeții dumneavoastră la acest meci». La finala Cupei Mondiale din 1998, la care am asistat, nu mi s-au cerut atâtea acte, dovezi. 

Nu ne rușine? În anul 2022, noi mai facem asemenea bolșevisme? Deci, FCSB - CFR să se joace în Ghencea, dacă cei de acolo își doresc asta”, a concluzionat Adrian Florea, la GSP Live. 

+39 FOTO
  • Imagini de la inaugurarea stadionului din Ghencea / Sursă foto: GSP

Mihai Stoica spune că FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea

FCSB intenționează să facă o cerere oficială pentru a închiria arena din Ghencea la meciul din ultima rundă a play-off-ului. Mihai Stoica spune că în acest moment nu mai există niciun motiv ca oficialii „militari” să dea un răspuns negativ.

„Se va face zilele următoare demersul, o solicitare oficială pentru a se juca acolo. Să așteptăm răspunsul. Nu există nicio scuză, așa cum a mai fost în trecut.

Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”
FCSB - CFR CLUJ
Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

CSA Steaua nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare sigur, la Galați. Data trecută a fost vorba de Universitatea Cluj, care a pierdut 82-10. Acum sigur va juca la Galați! Nu există niciun motiv pentru care să ne interzică accesul. Important e să fim la mâna noastră în ultima rundă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

7 aniau trecut de la ultimul meci disputat de FCSB în Ghencea

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Ianis Stoica îi atacă pe rivalii de la Steaua: „Cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”

Mihai Stoica face anunțul așteptat de toți fanii celor de la FCSB: „Nu mai există niciun motiv să ne interzică!”

FRF face lobby ca finala de titlu dintre FCSB și CFR să se joace în Ghencea: „Mi se pare absurd să nu-l folosești!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
fremenul
fremenul  •  28 Aprilie 2022, 02:46

tov florea e prost de da in gropi.........

113136827348524
Marin Stefan  •  23 Aprilie 2022, 18:57
Postat de Costel Tudor pe 22 Aprilie 2022, 14:34

Dar care ar fi motivul ca echipa fara nume sa fie primită in Ghencea ? Ținând cont de comportamentul celor doi pușcăriași ai fcsb-ului fata de Steaua , NU ar trebui primiți nici măcar pe B-dul. Ghencea !!!

AUZI UN CONCERT DE MANELE Ateneul Român este o sală de concerte din București, situată pe Calea Victoriei, în Piața George Enescu (în partea nordică a Pieței Revoluției). Clădirea, care este realizată într-o combinație de stil neoclasic cu stil eclectic, a fost construită între 1886 și 1888, după planurile arhitectului francez Albert Galleron. În prezent, adăpostește și sediul Filarmonicii „George Enescu”.

1923stx
1923stx  •  22 Aprilie 2022, 20:01

Cred ca de undeva s a dat acceptul ca fcsb sa joace acolo,nu de alta dar mai toti propagandistii au inceput " sa fie de acord" cu asta...

Vezi toate comentariile (93)
Comentează