FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Revenire după doi ani la FCSB: „Acum e bine, a făcut progrese evidente”

Ionuț Panțîru, în centru, sărbătorește alături de colegi // sursă foto: Imago Images
Ionuț Panțîru, în centru, sărbătorește alături de colegi // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 21:06 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 21:44

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a anunțat că fundașul stânga Ionuț Panțîru (26 de ani) a reluat alergările, la aproape doi ani de la accidentarea la genunchi pe care a suferit-o într-un meci de campionat cu Sepsi OSK.

Coșmarul lui Ionuț Panțîru a început în aprilie 2021, când apărătorul de bandă s-a accidentat la genunchi. A trecut ulterior prin trei operații, ultima fiind necesară după ce medicul italian l-a care s-a operat inițial a greșit intervenția.

După aproape doi ani de absență, revenirea lui Panțîru se apropie. Fotbalistul a reluat alergările și a reușit să pună masă musculară în perioada recentă, conform managerului general Mihai Stoica.

„Fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi”. Animatoarea care a dat pe spate Liga 1
MEDIA
„Fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi”. Animatoarea care a dat pe spate Liga 1

Revenire după aproape 2 ani la FCSB: Ionuț Panțîru a reluat alergările

„Panțîru va face luna viitoare face doi ani de la accidentare. Acum e bine, aleargă pe teren. Progresele lui în ceea ce înseamnă câștigarea masei musculare sunt evidente față de acum un an, când avea probleme foarte mari.

E indubitabil faptul că i s-a greșit operația în prima fază. Chiar vorbeam cu el zilele astea și îmi spunea că nu a fost inspirat.

Noi i-am propus să meargă să se opereze la Ionuț Codorean, dar în situații ca asta e bine să decidă jucătorul. Să nu se întâmple vreo nenorocire apoi, să spună că «Din cauza voastră m-am lăsat de fotbal». Dacă el a zis că are încredere în Mariani, atunci du-te la Mariani”, a afirmat MM Stoica la Orange Sport.

În Italia, Ionuț Panțîru a fost operat de renumitul medic Pier Paolo Mariani, la care au apelat și alți FCSB-iști de-a lungul timpului, printre care Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Iulian Cristea.

A treia oară, Ionuț a ajuns pe mâinile medicului român Ionuț Codorean.

„Eu am procedat la o reconstrucție de cartilaj, pe care am efectuat-o cu un implant de cartilaj din colagen. Durata intervenției a fost de circa 75 de minute. Va avea nevoie de o perioadă de reabilitare care poate dura 6-7-8 luni”, spunea acesta într-un interviu acordat Gazetei în martie 2022.

Mai multe știri din Liga 1: 

Absență importantă pentru FCSB la Voluntari: nevoit să plece astăzi din țară

MM Stoica a reinterpretat sondajul din Marca: „Dacă punem Rapid în loc de CFR...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
sile007
sile007  •  14 Februarie 2023, 13:04
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 11 Februarie 2023, 21:44

Și Gora Tal? Gora Tal când revine la FC FCSB?

Intreaba-ti șeful

Sqr.Q
Sqr.Q  •  13 Februarie 2023, 02:44

O intrebare pentru INTREAGA REDACTIE a Gazetei Sporturilor ? Va rog respectuos sa imi INDICATI ADEVARATUL MOTIV pentru care scrieti in dreptul STELEI intreaga titulatura, stiut fiind faptul ca nu o faceti cu nicio alta echipa din Romania, in afara de cele care, cu ADEVARAT, se pot confunda intre ele, de exemplu echipele Craiovei ! Aici imsa, e CLARA situatia. STEAUA e numai UNA ! Cea care ar putea sa creeze confuzia se numeste CLAR si Legal, fc fcsb dar VOI nu ii prezentati INTREG numele, ci numai finalul de 4 consoane ! ASTEPT LAMURIREA SITUATIEI !!!

flick2020
flick2020  •  12 Februarie 2023, 11:09
Postat de VanBasten pe 11 Februarie 2023, 22:24

A facut progrese evidente. A ajuns la litera S din abecedar.

Tu ai stat doua ture la D...prostule si apoi ai ajuns la B....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează