FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Fotbalistul adus la FCSB la insistențele lui Gigi Becali, înlăturat de furia suporterilor: „Mă simțeam amenințat. Am lăsat 60.000 de euro acolo”

Suporterii lui FCSB au cauzat plecarea lui Iulian Apostol
Suporterii lui FCSB au cauzat plecarea lui Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 10:34 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 11:36

Invitat la emisiunea GSP Live, fostul fotbalist Iulian Apostol (39 de ani) a dezvăluit modul în care a ajuns la FCSB de la Unirea Urziceni, precum și ce l-a împins să părăsească echipa roș-albastră. 

În 2010, Iulian Apostol și alți 6 jucători au făcut pasul de la Unirea Urziceni la FCSB. În direct la GSP Live, fostul mijlocaș a afirmat că mutarea a fost realizată pentru ca Dumitru Bucșaru și Gigi Becali, patronii celor două echipe, să „stingă o datorie”.

Iulian Apostol: „Am mers la insistența lui Gigi Becali”

„La momentul respectiv au încercat să stingă o datorie cei doi patroni. M-am dus la FCSB cel mai mult datorită insistențelor patronului. Îmi doream să plec undeva afară la momentul respectiv, am avut posibilitatea. Au fost niște discuții în contradictoriu cu Bucșaru, au intervenit mai mulți oameni la momentul respectiv ca noi să ajungem la FCSB. 

Eu nu mi-am dorit la momentul respectiv să trec la FCSB, la Steaua, că atunci se numea așa, pot spune că [am făcut asta] doar la insistența domnului Becali. M-a sunat domnul Becali să mă convingă să merg. A fost obiectiv, corect, mi-a explicat situația, că-și dorește foarte mult. Îl știm cu toții, este un tip vulcanic, care se aprinde repede în momentul în care echipa nu are rezultate”, a dezvăluit Apostol în studioul Gazetei Sporturilor. 

Îndepărtat de la FCSB de suporteri: „Răutate ieșită din comun”

Apostol a rezistat doar 3 luni în tricoul roș-albastru, fiind „împins” să o părăsească pe FCSB din cauza tratamentului pe care suporterii echipei i l-au aplicat. Iulian a fost de acord să renunțe la 60.000 de euro, bani pe care ar fi trebuit să îi ia conform contractului, doar pentru a scăpa de calvarul prin care trecea. 

EXCLUSIV VIDEO Fotbalistul adus la FCSB la insistențele lui Gigi Becali, înlăturat de furia suporterilor: „Mă simțeam amenințat. Am lăsat 60.000 de euro acolo”
Iulian Apostol, la FCSB


„Am plecat că am vrut eu, nu m-a dat nimeni afară de la FCSB atunci. Chiar mă sunaseră apoi să mă întorc, dacă vreau să revin, dar am refuzat. Când am plecat de la FCSB am lăsat vreo 60.000 de euro, bani care oricui i-ar prinde bine, dar la momentul respectiv am vrut să plec ca să mă liniștesc. Au fost câțiva suporteri care au întrecut măsura și am zis că nu am de ce să mai rămân acolo. 

Eram înjurat de familie, cu înverșunare și cu o răutate ieșite din comun. Mă simțeam amenințat. Aveam un meci în Cupele Europene, nici bine nu ieșisem la încălzire și nu am văzut în viața mea atâta răutate. Am zis că nu pot să joc în condițiile date, erau lucruri care nu ar trebui să se întâmple nicăieri. Să ai o atitudine de modul ăsta ca suporter e jenant. Gigi Becali a fost corect față de mine. Jucai rău, te critica, dar ăsta era stilul lui, știa toată lumea”, a spus fostul fotbalist. 

Urmărește emisiunea integrală cu Iulian Apostol aici:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Fotbalistul lui FCSB transformat total: cel mai bun dintre „roș-albaștri” la un capitol vital

Gigi l-a ajuns pe Gică! Strategia lui Becali a dat roade: FCSB stopează supremația Viitorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
johnwick
johnwick  •  20 Noiembrie 2020, 21:01
Postat de florianveress pe 20 Noiembrie 2020, 14:27

Zici “purtător de vestă”, zici încuiat! IQ subunitar!

grivei, zici ultimul loc

florianveress
florianveress  •  20 Noiembrie 2020, 14:27

Zici “purtător de vestă”, zici încuiat! IQ subunitar!

orlick
orlick  •  19 Noiembrie 2020, 17:10

Mare lucru că echipa a scăpat de "suporterii" de la Sud. Acum derbedeii fac scandal doar la cazarma. Anul trecut mai aveau puțin și îi linșau pe bieții copii pentru că rataseră promovarea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează