FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Laurențiu Reghecampf, amintiri după 7 ani de la cea mai mare aroganță: „Nu se făcea neagră nici după o săptămână”

Laurențiu Reghecampf și MM Stoica, înainte de Dinamo - FCSB 0-2, disputat pe 10 mai 2013 +8   FOTO
Laurențiu Reghecampf și MM Stoica, înainte de Dinamo - FCSB 0-2, disputat pe 10 mai 2013

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 09:23

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), în prezent antrenorul celor de la Al-Wasl, a rememorat un episod inedit petrecut în urmă cu 7 ani, când jucătorii celor de la FCSB, echipa pe care Reghe o pregătea atunci, împreună cu staff-ul tehnic, și-au lăsat mustață special pentru un derby cu Dinamo (2-0), din returul sezonului 2012-2013.

Dezvăluirile lui Laurențiu Reghecampf » Singura întrebare pentru Becali, înainte de a ajunge la FCSB

„A fost ideea unui jucător, nu mai știu de la cine a pornit. Fusesem cu echipa la un film, iar unul dintre ei a spus după să ne lăsăm toți mustață pentru meciul cu Dinamo. Bineînțeles că mulți nu aveau mustață și au trebuit să-și vopsească. 

Chiricheș nu avea mustață, de exemplu. Și eu am fost nevoit să dau puțin cu vopsea, pentru că nu aveam. Nici dacă o lăsam o săptămână nu se făcea neagră”, a declarat Reghecampf, potrivit TV Digi Sport.

Meciul s-a desfășurat în etapa 31, când FCSB era deja campioană, având un avans de 16 puncte față de principalele urmăritoare, Petrolul și Pandurii. După meci, „roș-albaștrii” se desprindeau la 22 de puncte de Dinamo, locul 5 în acel moment.

GALERIE FOTO / FCSB, look inedit pentru un derby cu Dinamo

+4 FOTO

2 titluriare Reghecampf în palmares cu FCSB, cucerite în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Gigi Becali despre transferul lui Adrian Petre: „Nu mai plătim, e criză”

FCSB, Gigi Becali revoluționează carantina! Îi cheamă pe jucători la antrenamente: „Dacă se întâmplă asta, vom opri tot!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
stelistcivil
stelistcivil  •  21 Martie 2020, 11:29

Nicio performanta, vitejie, satisfacție, sa bati niște căței insolvenți, invitați permanent la play-out, mai ales pentru o campioana europeană precum Steaua. Ei oricum sunt ocupati cu scenografiile, cu maccarone, cu Guimaraes, cu incendierea peluzelor și spartul porților deschise!

juliusmad
juliusmad  •  21 Martie 2020, 10:10

Inglorious bastards :))

mioriticul
mioriticul  •  21 Martie 2020, 10:08

Ce 2 băieți chipeși. Pe placul lui random și Abigyl. Când a fost făcută poza? Înainte sau după acele săruturi pasionale in public?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează