FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pariul lui Gigi Becali: „Într-un an nu mai e la FCSB! I se va plăti clauza” + regretul în cazul lui Coman

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 12:51 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 13:36

 FCSBl-a cumpărat pentru 300.000 de euro pe mijlocașul Malcom Edjouma, iar Gigi Becali e sigur că-l va vinde repede pe francez.

Patronul roș-albaștrilor a continuat și azi să-l laude pe închizător, fiind sigur că într-un an o echipă din străinătate îi va plăti clauza de reziliere.

Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”

Edjouma, pariul lui Gigi Becali: „Într-un an pleacă de la FCSB”

„Poate dădeam și 400.000 de euro pe Edjouma. I-am zis lui Iftime că-i dau 8-900.000 de euro ca să-l tachinez pentru că el mereu mă critică la televizor. Eu am vrut să-l iau. De 20 de ani îmi imaginam un asemenea închizător, care să urce cu mingea la picior și să dea goluri. 

Fotbalul are multe necunoscute. E posibil orice. E posibil să nu joace bine. Eu spun ce văd la prima vedere. După aceea, el să vorbească pe teren. Vom vedea ce va fi după primele meciuri. Sunt unii care au jucat demențial 3-4 meciuri și după aceea au căzut. 

Dar eu cred în el. Are clauză de 5 milioane de euro. Cred că peste un an nu va mai fi aici. Cred că cineva îi va plăti clauza”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Edjouma, cel mai bun din Liga 1

Mijlocașul francez e, într-adevăr, ieșit din comun raportat la ce închizători străini au venit să joace în Liga 1 în ultimii ani. Chiar și Dan Petrescu l-a remarcat după meciul direct de luni seară: „A fost pe tot terenul Edjouma, foarte bun fotbalist".

Practic, FCSB l-a cumpărat pe cel mai bun mijlocaș central din actualul campionat. Concluzia aparține firmei InStat, care monitorizează partidele din Liga 1. Și care după 23 de etape are următoarea ierarhie, ținând cont de Indexul InStat (media tuturor reușitelor și nereușitelor unui fotbalist din timpul meciului):

JUCĂTORINDEX INSTAT
1. Edjouma247
2. Nistor241
3. A. Albu240
4. Droppa237
5. Șut237
6. Artean236
7. Boateng235
8. N. Păun234
9. Eder Gonzalez227
10. Ov. Popescu226

Regretul lui Gigi Becali în cazul lui Florinel Coman

Patronul FCSB a vorbit și despre Florinel Coman și spune că regretă că nu l-a vândut pe atacantul de 23 de ani când a avut ocazia.

„Am avut oferte de 9 și de 7 milioane, din America. Regret că nu am încasat nici 7 milioane pe Coman. Regret asta. Dar ce să facem? 

Știi care e problema? Nu trebuie să ai regrete. Trebuie să te gândești că, una peste asta, mai am 4-5 jucători tineri pe care iau mulți bani. Cu Moruțan, de exemplu, mi-am scos toți banii pe care i-am dat pe jucătorii de la Botoșani. Iar când o să vând jucătorii luați de la Hagi, o să am și profit”, a adăugat omul de afaceri.

VIDEO Rada, prima impresie despre transferul lui Edjouma la FCSB: „Este obligatoriu să ai în echipă un astfel de jucător”

Citește și: 

MM Stoica anunță că transferul lui Dawa la FCSB e în pericol: „Sunt șanse de 0,5%” » Ce spune Gigi Becali despre fundaș

Acuzat de Victor Pițurcă că se implică total la FCSB, Becali îi răspunde antrenorului: „Doar asta contează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  03 Februarie 2022, 19:34

Nu se va plati clauza niciunui jucator de la fecesebe. Niciodata

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  03 Februarie 2022, 19:33

Il da afara pana-n vara

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  03 Februarie 2022, 17:21

Iar abereaza pastorul asta!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează