FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM atacă un oficial de la CFR Cluj: „E un nimeni pe stradă!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îi răspunde dur lui Bogdan Mara, oficialul CFR-ului care a fost „dezgustat” de greșelile din arbitraj din meciul roș-albaștrilor cu UTA (2-1).
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îi răspunde dur lui Bogdan Mara, oficialul CFR-ului care a fost „dezgustat” de greșelile din arbitraj din meciul roș-albaștrilor cu UTA (2-1).

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 20:22 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 20:27

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îi răspunde dur lui Bogdan Mara, oficialul CFR-ului care a fost „dezgustat” de greșelile de arbitraj din meciul roș-albaștrilor cu UTA (2-1).

  • FCSB - UTA, măcinat de erori de arbitraj! Golul de 1-0 a venit în urma unui penalty dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger. Reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști. 
  • Penalty-ul din care s-a înscris golul decisiv, de 2-1, a venit după ce mingea ieșise în afara terenului cu întreaga-i circumferință, lucru nesancționat de arbitri.

Mihai Stoica, manager general: „Mara, nimeni pe stradă”

Mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă, la el prin oraș. E un nimeni pe stradă! Dacă pe Balaj îl mai ascult, ce spune Mara nu pot să comentez”, a declarat MM la Telekom Sport.

MM Stoica a răbufnit după FCSB - UTA: „Așa linșaj n-am văzut niciodată, o mizerie!”
FCSB - UTA 2-1
MM Stoica a răbufnit după FCSB - UTA: „Așa linșaj n-am văzut niciodată, o mizerie!”

Mara, după FCSB - UTA 2-1: „Viciere de rezultat!”

E clar că te simți extraordinar de frustrat când vezi ce se întâmplă. UTA și-a jucat bine șansele, dar cu acele două penalty-uri acordate de niciunde, care n-au fost absolut deloc... E viciere de rezultat, strigător la cer!
Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

Ulterior, oficialul campioanei a lansat un atac la adresa lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care o acuzase pe CFR Cluj că este favorizată de arbitri.

Am văzut cine a ieșit să spună, după meciul nostru cu Chindia... Nu vreau să-i spun numele, e de la FCSB și a început să vorbească nonstop acum, pune presiune pe arbitraj, a început să vorbească de noi... Cred că domnul Balaj a analizat foarte bine și v-a spus cum a fost cu acel presupus henț.

Sunt foarte supărat și dezgustat. La primul penalty, arbitrul era aproape de fază, a dat fără să se gândească, să se uite la tușier, era galben pentru simulare. La al doilea, ce să mai vorbim, a ieșit mingea centimetri buni în afara terenului.

Problema e că nu e primul meci la care se întâmplă asta, la această echipă. Sunt 5-6 meciuri în care au fost avantajați flagrant de arbitri, cu decizii foarte clare în favoarea lor, care au decis meciul. Se mai întâmplă greșeli, fără VAR, dar nu în felul acesta și nu doar în favoarea unei echipe. Nu am o explicație. De ce n-au greșit și în favoarea celeilalte echipe?

Din ce scrie în presă și ce se întâmplă, reiese că FCSB e o echipă ajutată de arbitri”, a mai spus Mara.

Ne temem pentru titlu, dacă vor continua lucrurile cum au fost în ultima perioadă, ușor nu va fi. Se înjumătățesc punctele și adversarii se pot apropia de noi. Sunt puncte luate pe teren, muncite, în niciun alt campionat nu se înjumătățesc
Bogdan Mara, oficial CFR Cluj

FCSB - UTA 2-1. Laszlo Balint: „Concluzia e una singură: suntem câștigătorii morali ai acestei partide!”

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA:

Conducerea de la UTA nu recunoaște eșecul împotriva lui FCSB: „Noi am câștigat”

Până și jucătorii de la FCSB recunosc erorile lui Marian Barbu: „Mingea a ieșit clar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
ray51
ray51  •  09 Decembrie 2021, 18:05

2 lelite: una de la tara (MM), alta din targ...

111855873007282
Un Timisorean  •  07 Decembrie 2021, 12:58

Uite cine vorbeste de "un nimeni pe stradă!”.............puscariasu' din cutia de carton !!!!!!

1461177693935533
Sorin Gane  •  07 Decembrie 2021, 10:58

MM. STOICA UN PUSCARIAS JOSNIC SI *** - LOCUL LUI E INTR-O GAURA DE SARPE ,NU SA IMPRESTIE CU NOROI IN STINGA SI-N DREAPTA DUPA BUNU-I PLAC

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează