FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rednic nu e impresionat: „Sunt doi fotbaliști mult mai buni decât Man în Liga 1”

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul Viitorului, e de părere că Dennis Man (22 de ani) nu era cel mai bun fotbalist din Liga 1.
Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul Viitorului, e de părere că Dennis Man (22 de ani) nu era cel mai bun fotbalist din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 17:18 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 18:12

Astra și Viitorul au remizat astăzi, 1-1. După joc, Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul oaspeților, a fost întrebat în legătură cu transferul-record al lui Dennis Man (22) la Parma. 

Dennis Man a fost cumpărat de Parma, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. A bătut recordul de transfer pentru un fotbalist din Liga 1, dar Mircea Rednic nu crede că FCSB va avea de suferit. Antrenorul Viitorului consideră că Florinel Coman (22 de ani) și Florin Tănase (26 de ani) îi sunt superiori valoric. 

Mircea Rednic: „Coman și Tănase, mult mai buni decât Man”

„Aici cred că a fost o muncă a manageruilui care l-a trimis acolo. Acum nu vreau să fiu răutăcios, dar e o sumă mare pentru un jucător din România. Şi la FCSB sunt doi jucători care sunt mult mai buni decât Man, e vorba de Coman şi Tănase”, a declarat Mircea Rednic, la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Ciprian Paraschiv laudă alt fotbalist de la FCSB: „Olimpiu este un fotbalist de top!”

Citește și alte știri despre transferul lui Dennis Man la Parma: 

FCSB. Anamaria Prodan continuă acuzele: „Dennis Man nu e primul amenințat de Gigi și Giovanni” » Ce alt jucător a vrut Becali să-i „fure”

Dennis Man schimbă stilul: „S-ar putea să-i convină” » Ce joacă Parma + diferența uriașă față de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ioan1964
ioan1964  •  01 Februarie 2021, 14:15

STRAMBUL a mai dat o declaratie STRAMBA! Este parerea lui insa eu chiar cred ca este o parere STRAMBA SI EU am dreptul sa cred acest lucru! HAIDE UTA,echipa care la format si promovat pe DENIS MAN!

cri5ti
cri5ti  •  01 Februarie 2021, 08:07

nea Mircica..nu mai fii invidios ca Luana nu are asemenea jucători... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7even
7even  •  31 Ianuarie 2021, 23:37
Postat de balaur pe 31 Ianuarie 2021, 20:40

Asta e comentariu de gigist. Scris mult si prost.

Intoarce-te la sapa in groapa de unde ai iesit.Comentariul meu a fostul unul la subiect.Tie insa iti sta mai bine pe camp,ala cu cartofi,gumarule.Lasa comentariile ca nu te duce mintea baiete.Hai,fuguta ca te striga familia.Nu uita sapa.-))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează