FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Negociere-șantaj și „tortură” pentru Lukasz Gikiewicz! Cum forțează despărțirea clubul de jucător

Articol de , - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 00:34

FCSB ”îl torturează” pe Lukasz Gikiewicz pentru ca polonezul să accepte rezilierea contractului. Atacantul a primit ca mașină de serviciu un Matiz vechi și e presat să dispară din cantonament pentru că acolo are loc un turneu pentru juniori. 

Un atacant care ar fi trebuit să fie concurent pentru Gnohere s-a transformat într-o problemă juridică. Lukasz Gikiewicz a fost scos din lot, nu mai are voie nici la antrenamentele echipei. 

„E o decizie luată după un singur criteriu, valoarea", a explicat antrenorul Vintilă. Lipsa valorii nu e de ajuns pentru ca polonezul în vârstă de 31 de ani să plece de la FCSB. Contractul rămâne valabil. și Becali trebuie să-i achite lunar salariul de 10.000 de euro, chiar dacă Lukasz se antrenează singur și nu mai are niciun aport. 

Clubul încearcă să întrerupă plățile inutile. Cum încearcă? Atacantului i-a fost luată mașina de serviciu, o Kia, și a primit un Matiz vechi. Prețul unei astfel de mașini, pe site-urile cu autoturisme second hand, e de până la 3.000 de euro. Dar poate fi achiziționată una și cu 250 de euro! 

Prețurile sunt în funcție de vechime, de model. Gikiewicz și-ar fi putut cumpăra ușor un Matiz doar din prima pentru victoria într-un meci. 

FCSB e obligat, contractual, să-i asigure polonezului condiții de antrenament, adică un antrenor cu licența Pro și teren. 

Lukasz se pregătește dimineața cu Dacian Nastai, secundul lui Bogdan Vintilă, și toate exercițiile sunt filmate, pentru ca staff-ul să aibă dovada că-i pune la dispoziție jucătorului tot ce e specificat în contract. 

3 anisunt de când Gikiewicz nu a înscris vreun gol. În august 2016 a marcat în campionatul Thailandei, în care evolua pentru formația Tero Sasana

După predarea Matizului, clubul a mai avut o idee despre cum l-ar putea determina pe atacant să plece de tot: fotbalistul a fost anunțat că trebuie să părăsească încăperea pe care o ocupa în cantonamentul din Berceni.

„Aici va avea loc o competiție de juniori și avem nevoie de spațiu” a fost explicația oficialilor. Negocierea-șantaj are loc la doar cinci săptămâni de la primul meci al lui Gikiewicz în tricoul roș-albastru. 

Becali l-a adus la recomandarea lui Florin Motroc, fostul jucător al Rapidului, pe care l-a cunoscut într-un pelerinaj la Schitul Darvari.C

Citește și:

VIDEO + FOTO Gafă cu repetiție la FCSB! Cum a apărut Lucian Filip la antrenament
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
266265674332085
Adrian Vranceanu  •  15 Septembrie 2019, 16:49

Bravo Polacule...i a cât de mult bani poți de la makedon.Nea Gigi ...hai pe Athos.

fiji
fiji  •  15 Septembrie 2019, 16:30
Postat de bastanul22 pe 15 Septembrie 2019, 13:52

''Gikiewicz și-ar fi putut cumpăra ușor un Matiz doar din prima pentru victoria într-un meci.'' Ce meci a castigat fcsb cu Gikiewicz in teren, incat polonezul sa-si permita luxul de a-si cumpara un Matiz???

A jucat în etapele 4, 5 și 6, toate trei meciurile fiind pierdute iar el luând și un "galben" în a 5-a. Așa că ciuciu primă de victorie.

fiji
fiji  •  15 Septembrie 2019, 16:12

Păi dacă și pe ăsta l-a adus Becali cu mătănii și tămâie ca pe Tudor și pe Argeș "în jos", după un sfat primit la un schit !?! Și, dacă tot a făcut prostia, de ce nu știe nici acum cum se face un contract "beton", care să-l ferească de niște surprize ca aceasta?? Dacă polonezul se ține tare, Jiji are să-i plătească slariul trei ani de zile de-o să-i vină greață.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close