FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce au intrat în impas negocierile Iftime - Becali pentru Ulrich Meleke: „Am cerut 500.000! Între timp, au venit alte oferte”

Ulrich Meleke, FC Botoșani // foto: Imago
Ulrich Meleke, FC Botoșani // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 20:17 / Actualizat marti, 25 mai 2021 20:49

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a oferit detalii din culisele negocierii pe care a purtat-o cu Gigi Becali pentru Ulrich Meleke. Fundașul central în vârstă de 22 de ani este dorit la FCSB.

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, îl dorește pe fundașul central de la FC Botoșani, care poate evolua și pe poziția de închizător. Becali a făcut deja o ofertă pentru tânărul fotbalist ivorian cu selecții la naționalele U17 și U20 ale Coastei de Fildeș, dar a fost refuzat de Valeriu Iftime.

De ce au căzut negocierile? Iftime a cerut 500.000 euro, Becali nu a dorit să achite peste 300.000. 

Valeriu Iftime: „Meleke nu pleacă acum la FCSB”

„Pe Meleke nu-l dăm, nu pleacă la FCSB acum. Toate au un preț, ce am cerut eu nu dă Becali. Nici jucătorul nu face acum prețul pe care-l cer eu. Am cerut 500.000 de euro, Becali a oferit mai puțin, maximum 300.000 de euro.

Nu am avut o discuție definitivă. Eu am zis că nu-l dau decât dacă am o ofertă de nerefuzat. N-am negociat, mai mult m-am jucat cu cuvintele. Gigi m-a întrebat de el și n-ar greși dacă l-ar lua, dar nu acum, că nu-l dau.

Am învățat o chestiune de la domnul Becali, când am negociat pentru Chindriș și Haruț: dacă nu-l dau azi cu 500.000, mâine cer 700.000! Între timp, au venit alte oferte. Nu din țară”, a spus Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Ulrich Meleke este un internațional ivorian rapid, cu o tehnică bună pentru un fundaș central. A fost transferat de FC Botoșani de la Kokkolan, din Finlanda. Are 11 apariții în acest sezon de Liga 1, 3 în sezonul regulat și 8 în play-off. Meleke este sub contract cu FC Botoșani până în vara anului 2024.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Poenaru l-a făcut praf pe Cordea și a râs de el! Acum, fotbalistul are cifre mai bune decât campionul Costache și se transferă la FCSB

Omul-cheie de la CFR pleacă dacă vine Adrian Mutu antrenor! Detalii de ultimă oră din fieful campioanei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dragdim
dragdim  •  26 Mai 2021, 00:32

Sa dea și 1 milion ca altfel bici in playoff nu ajunge.

dora
dora  •  25 Mai 2021, 22:56

Meleke este o ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  25 Mai 2021, 22:02

Sa mai asteptam un blat ca se aranjaza transferul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează