FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Noutate la antrenamentul de azi al lui Bogdan Vintilă: cine e fundașul care și-a făcut apariția la Berceni

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 13:14

Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a primit sub comandă un nou fundaș central, la reluarea pregătirilor. Este vorba despre Christian Tand, un apărător de 18 ani care vine de la Școala Sportivă Ardealul.

Un post-problemă la FCSB și-ar putea găsi o soluționare neașteptată. Cu șanse din ce în ce mai mici să-l achiziționeze pe Andrei Chindriș și cu pericolul iminent de a-l pierde pe Bogdan Planic în această vară, roș-albaștrii își aruncă privirea și către sectorul juvenil.

Azi, la Berceni, și-a făcut apariția la antrenamentele lui Bogdan Vintilă și puștiul Christian Tand, informează  Fanatik. Acesta face parte din lotul de 6 jucători achiziționați de Gigi Becali în luna februarie a acestui an, tranzacție despre care Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate la acea vreme


Christian Tand. Sursă foto: Facebook 

Alături de naționala U18 a României

100.000 de euro pentru șase jucători

  • Christian Tand (fundaș central, 18 ani) 
  • Cătălin Vaida (atacant, 18 ani) 
  • Andrei Istrate (atacant, 17 ani) 
  • Denis Szep (mijlocaș, 18 ani) 
  • Rareș Trif (mijlocaș, 18 ani) 
  • Lucian Moldovan(mijlocaș, 18 ani)

Din informațiile GSP.RO, Becali a plătit 100.000 de euro pentru toți cei 6 jucători, care sunt internaționali de juniori. 

Școala Sportivă Ardealul a păstrat și 20% dintr-un viitor transfer al fiecăruia dintre jucători. În plus, Becali va mai achita câte 20.000 de euro pentru fiecare fotbalist care debutează la FCSB sau la echipa națională de seniori.

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB, fără antrenor în lupta pentru titlu?! Gigi Becali trebuie să ia URGENT măsuri

Răzvan Burleanu intervine în scandalul „FCSB pe «Arcul de Triumf»” » Anunțul făcut de șeful FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  21 Mai 2020, 17:53
Postat de liga_a_4_a pe 21 Mai 2020, 14:40

La ce lot are FC FCSB nu ar mira pe nimeni ca portarul de rezervă să apară ca fundaș sau mijlocaș într-un meci. :)) Ce club de doi bani... Pretenții de zei, când ei sunt desculți, fără stadion și pe mega minus (financiar). Bășcălie de echipă. Nici Caragiale nu ar fi putut creiona o astfel de situație la un club sportiv. =)))

Cel putin FCSB e pe locul 2 in LIGA 1... Ca nu ne convine noua ca n-am luat titlul, plus apucaturile bizare ale lui GIGICU e una, dar in comparatie cu ce face TALPAN, stimabilul din PIPERA e CHIAR om serios... Cum sa ti TU brandul Steaua de 3 ani in LIGA a 4-a intr-o saracie lucie si cu un lot de anonimi culesi de strada... GIGICU e parfum pe langa TALPAN...

2102911679735264
Calin Radulescu  •  21 Mai 2020, 17:36

Un *** anonim de 18 ani, dar sa vedem ce in stare sa faca pe teren... Din pacate politica asta a lui GIGICU cu *** FARA VALOARE nu duce nicaieri pe termen lung... Astia nu stiu jocul si nu sunt in stare sa castige nimic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  21 Mai 2020, 17:05
Postat de liga_a_4_a pe 21 Mai 2020, 15:08

Fotbal Club FCSB — Lot: 15,5 jucători. Stadion: - . Antrenor: 1 star. Management: 1 star. Sustinere: 2 stars. Competitiveness: 1 star. PREDICTIONS: Romanian Liga 1: 3%. UEFA EL (group stage): 1%. Bankruptcy (within max 24 months): 99%.

CSA (echipa stalinista de cazarma, ciolan cu fasole la cazan) = Liga 4 forever, infrangeri rusinoase cu echipe de genul FC R sau Carmen(desfiintata abuziv de stalinisti ca sa faca loc in Divizia A stramoasei CSA, adica ASA Bucuresti), care rateaza promovarea an de an desi are buget cat toata seria de liga 4 in care joaca. Ala de management, aia da echipa...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează