FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce trebuie să facă jucătorul de la FCSB pentru a nu fi dat afară de Becali: „Să înțeleagă asta”

Bogdan Rusu, numărul 90 // foto: Imago Images
Bogdan Rusu, numărul 90 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 08:26 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 08:44

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, spune că Bogdan Rusu (32), pe care patronul Gigi Becali plănuiește să-l trimită înapoi la CS Mioveni în iarnă, ar putea rămâne la echipă.

„Rusu se va întoarce la iarnă la Mioveni”, afirma Gigi Becali vineri, în urma înfrângerii umilitoare cu Silkeborg, 0-5, în care atacantul venit de la CS Mioveni a fost titular.

Cumpărat de la CS Mioveni cu 100.000 de euro, sumă ce ar fi trebuit să crească la 250.000 de euro după calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, Rusu nu a reușit să se integreze la FCSB. A jucat de nouă ori, peste 360 de minute, dar nu a înscris până acum. A reușit, totuși, să paseze decisiv de două ori.

Un fotbalist de la FCSB, atacat de hackeri: „Șantaj pe sume mari de bani!” » Cât i-ar fi cerut pentru a nu publica detalii intime
FCSB
Un fotbalist de la FCSB, atacat de hackeri: „Șantaj pe sume mari de bani!” » Cât i-ar fi cerut pentru a nu publica detalii intime

Nicolae Dică specifică ce trebuie să facă jucătorul de la FCSB pentru a nu fi dat afară de Becali

În ciuda declarațiilor patronului de la FCSB, antrenorul Nicolae Dică consideră că Bogdan Rusu are o „portiță” de scăpare.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul, Dică a spus despre Rusu că „nu îl va da nimeni afară dacă va marca 7, 8, 10 goluri până în iarnă”

Totuși, șansele ca acest scenariu să devină realitate sunt infime. Becali i-a transferat în ultima vreme pe Andrea Compagno și Billel Omrani, astfel că Rusu va avea foarte puține ocazii de a dovedi că merită să rămână la FCSB. Mai ales că Becali l-a „etichetat” deja. 

„Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să se antreneze și să dea totul”, a mai declarat antrenorul de la FCSB despre jucătorii amenințați de Becali că vor fi dați afară. Pe listă se mai află Marco Dulca, Răzvan Oaidă și Andrei Dumiter. 

„Rusu ar avea mai multe reușite la FCSB dacă ar primi mai multe șanse”

Ștefan Blănaru, fost coechipier cu Rusu la CS Mioveni, consideră că Rusu s-ar impune la FCSB dacă ar primi suficiente șanse:

„Dacă ar primi mai multe șanse, ar avea mai multe reușite. Când l-au luat era considerat un transfer bun, acum am înțeles că nu știe cum să mai scape de el. Dacă a făcut pasul ăsta, înseamnă că are valoare, nu?”

VIDEO: Iosif Rotariu, analiză nemiloasă a situației de la FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

De ce David Miculescu dezamăgește meci de meci la FCSB » Omul care îi știe toate secretele: „Cred că asta îl apasă”

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Duckadam: „Am văzut și că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  09 Octombrie 2022, 14:43

Nicolae Dica salvează, asta este bună.A ajuns smurd.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează