FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ofertă URIAȘĂ pentru Dennis Man! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc. L-ar fi întrecut pe Răzvan Marin imediat

Articol de , , - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 09:14

DENNIS MAN, FCSB. Răzvan Marin a trecut de la Standard Liege la Ajax pentru 12,5 milioane de euro și prețul poate să urce până la 14 milioane în funcție de randamentul jucătorului și de îndeplinirea unor bonusuri suplimentare. Becali crede că va fi mai scump un fotbalist din Liga 1, Dennis Man, care nici măcar nu e titular în echipa națională.

Gigi a anunțat în noiembrie că a refuzat o propunere concretă pentru tânărul atacant:

"Un impresar mi-a prezentat o ofertă de 13 milioane de euro, bani plătibili pe loc. Am spus nu. O să valoreze cu mult mai mult! Când am o perlă, eu n-o vând ieftin!".

Zenit Sankt Petersburg ar fi fost clubul dispus să investească în Man. Fosta formație a lui Mircea Lucescu e lider în Rusia în acest moment, cu 6 puncte peste următoarele clasate, Lokomotiv Moscova și FK Krasnodar.

Latifundiarul crede că Man va putea fi vândut în vestul Europei, într-o competiție mai tare decât e cea din Rusia. L-a încurajat vizita pe care au făcut-o Pini Zahavi și Neymar senior la partida cu Craiova, în care Dennis a marcat un gol.

Impresarii pe care i-a invitat Ioan Becali pe Arena Națională i-au urmărit pe tinerii care pot fi propuși în ligile importante de pe continent, iar Man reprezintă o marfă, mai ales datorită vârstei, doar 20 de ani.

Aglomerație de impresari

"Pini Zahavi a venit pentru Man, dar nu vreau să dau detalii. I-am zis că vreau 40 de milioane de euro și el mi-a spus «Păi, până acum cereai 30!»", a fost discuția pe care a povestit-o Gigi.

Zahavi și tatăl lui Neymar au fost invitații lui Giovanni, deși Dennis e impresariat de Anamaria Prodan.

"Încrengătura" asta n-ar constitui o piedică în calea unui transfer, din moment ce s-a folosit o filieră asemănătoare la vânzarea lui Stanciu la Anderlecht. Tot firma fraților Becali îl propusese pe Nicolae în Belgia, dar Anamaria a mers cu jucătorul la negocierea contractului și la semnarea actelor. 

19 goluriîn 66 de partide bifate pentru FCSB în L1 are Dennis Man 

dennis man

"Știu și eu că Zahavi pentru Man a venit. O să fie vândut în Anglia sau în Italia, există interes din ambele campionate. Eu zic că pe 20 de milioane de euro ar putea să plece în vară, dacă joacă până atunci la fel de bine ca în meciul cu Craiova" Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

"Pentru Man, eu cer 30 de milioane de euro, deși nu am o ofertă pe banii ăștia. Aș fi dispus să negociez, să cobor până la 25 de milioane, să zicem. Mai jos de atât nu merg!" Gigi Becali, patron FCSB

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Ciocnirea impresarilor » Gazeta prezintă mișcările strategice din lumea agenților de jucători din România: s-au format 3 MARI tabere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
108640560220496
Sirius Garfield  •  05 Aprilie 2019, 23:11

Pasarea malai visează mă îndoiesc că vor mai lua plasa așa de ușor cei interesați de așa zisele noastre valori

952030968311337
Pavel Danut  •  05 Aprilie 2019, 22:06

Vise gigele ,arată oferta dacă eşti şmecher !

cneius
cneius  •  05 Aprilie 2019, 16:20

Bietul Becali, chiar e de compatimit...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează