FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 4-1

Note GSP după demonstrația FCSB cu Petrolul: doi mari remarcați, dar și 5 jucători cu prestații mediocre

FCSB s-a distrat cu Petrolul / foto: GSP +32   FOTO
FCSB s-a distrat cu Petrolul / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 07:11 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 07:34

Controlată prin WhatsApp de Mihai Pintilii, FCSB a câștigat fără să transpire cu Petrolul, 4-1. Andrea Compagno a ieșit din criză, a reușit o „dublă” în show-ul oferit de roș-albaștri pe Arena Națională.

FCSB a reușit o victorie de „control” în fața Petrolului, într-o partidă mult mai facilă decât se așteptau fotbaliștii vicecampioanei. Scorul putea fi și mai mare, dar paradele lui Octavian Vâlceanu au păstrat o diferență „de bun-simț”.

Jucătorul evidențiat de Viorel Moldovan, după FCSB - Petrolul: „Mi-a plăcut reacția: «Stai că sunt șmecher. Sunt bun”
FCSB - PETROLUL 4-1
Jucătorul evidențiat de Viorel Moldovan, după FCSB - Petrolul: „Mi-a plăcut reacția: «Stai că sunt șmecher. Sunt bun”

Note GSP după demonstrația FCSB cu Petrolul: doi mari remarcați, dar și 5 jucători cu prestații mediocre

A fost seara în care Andrea Compagno, atacant ce părea într-o ușoară criză, cu un singur gol în 2023, s-a descătușat. Italianul a înscris din penalty, apoi a izbutit o execuție de colecție cu care a rezolvat, practic, soarta meciului. Vârful a primit nota 8 din partea Gazetei, performanță pe care a mai reușit-o doar Edjouma, intrat pe teren după pauză.

Totuși, în ciuda scorului incontestabil de aseară, au fost și fotbaliști de la FCSB care au fost departe de randamentul obișnuit: Octavian Popecu, mai mereu anihilat de fundașii Petrolului, precum și Cordea, Sorescu, Tamm și Târnovanu, au primit nota 5 în caseta tehnică din Gazetă. Ex-dinamovistul Sorescu a rămas pe teren tot meciul, dar n-a mai repetat prestația solidă din meciul cu FC Argeș de duminică. 

Note GSP după FCSB - Petrolul 4-1

Note GSP după demonstrația FCSB cu Petrolul: doi mari remarcați, dar și 5 jucători cu prestații mediocre

Un moft l-a scos pe Edjouma din echipă, dar francezul s-a revanșat

Cel mai bun om al FCSB-ului în ultima lună, francezul Malcom Edjouma n-a prins primul „11” la meciul cu Petrolul. Asta după ce la partida cu FC Argeș a fost scos de pe teren după doar 45 de minute. 

În spatele deciziei lui Mihai Pintilii s-a aflat dorința lui Gigi Becali de a-i vedea în prima echipă pe Octavian Popescu și Florinel Coman. Patronul FCSB a cerut ca Florinel Coman să joace din primul minut ca extremă stânga, iar Octavian Popescu să fie trecut în linia de mijloc, ca inter, deși e evident faptul că nu e un post pe care se simte confortabil. 

Chiar dacă a început meciul pe bancă, Edjouma a reuşit să înscrie şi aseară, primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. 

VIDEO Așa înscrie un mare atacant! » Compagno a ieșit din criză cu Petrolul

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Culisele plecării lui Leo Strizu » A ajuns la capătul răbdării: „E umilitor, nu mai suport!”. Ce probleme a avut cu Mihai Stoica

EXCLUSIV Prima variantă de antrenor pentru FCSB » La cine poate apela Becali după demisia lui Strizu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Martie 2023, 10:29

Nea Leo Strizu merita nota 10, pt ca brusc i-a reaparut COLOANA VERTEBRALA !! ;))))

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2023, 09:42

"CFR a câștigat la Ploiești cu 5-2 cu ceva șansă, fcfcsb a câștigat ACASA cu Petrolul 4-1 și a făcut demonstrație."... hahahahaha...

parpalache
parpalache  •  03 Martie 2023, 08:56

Unde ești tu Silkeborg-ca sa-i pui la locul lor?!(La tomberon)!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează