FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

Control antidoping după meciul FCSB - Rapid. Șase jucători au fost testați

FCSB s-a impus, scor 3-1, în fața Rapidului, în runda cu numărul 17 din SuperLigă.
Foto: Imago
FCSB s-a impus, scor 3-1, în fața Rapidului, în runda cu numărul 17 din SuperLigă. Foto: Imago

Articol de , - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 20:20 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 20:58

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, duminică, pe Arena Națională, în etapa 17-a din sezonul regulat. La finalul meciului, trei jucători de la fiecare echipă au fost supuși controlului antidoping.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, ofițerii Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD) i-au testat, de la FCSB, pe Andrea Compagno (26 de ani), Răzvan Oaidă (24 de ani) și David Miculescu (21 de ani).

Reacția FRF după scandările rasiste de la FCSB - Rapid: „Așteptăm raportul observatorului de joc!”
FCSB - Rapid 3-1
Reacția FRF după scandările rasiste de la FCSB - Rapid: „Așteptăm raportul observatorului de joc!”

De la Rapid au dat probe Cristian Săpunaru (38 de ani), Antonio Sefer (22 de ani) și Marko Dugandzic (28).

Sursele GSP susțin că a fost o testare inteligentă, la care se recurge atunci când există informații sau suspiciuni.

FCSB a fost net superioară Rapidului la toate capitolele: determinare, voință, psihic, fotbal. Formația pregătită de interimarul Mihai Pintilii și de preparatorul fizic Thomas Neubert a jucat cu o atitudine ce-ar fi fost înfricoșătoare pentru orice adversar din Liga 1.

Roș-albaștrii au savurat din plin succesul. „Din primul minut, nu le-am dat nicio șansă. Ne-am motivat singuri, nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată, cu Neubert, cu Pintilii. Fiecare jucător a evoluat cu inima, nu am dat nicio șansă adversarului.

Acum, a fost o dezlănțuire, ne-am simțit toți ca o familie. De când am venit, de un an și jumătate, nu am trăit așa ceva. Nici sezonul trecut, când am bătut-o pe Dinamo cu 6-0", a declarat euforic Andrei Cordea, autorul unui gol și al unei pase decisive pentru Tavi Popescu.

Gigi Becali, impresionat de Andrei Cordea

„Nu mă așteptam la Cordea, după cum a jucat în prima repriză, să facă presing la 2-0. Nu m-am așteptat la asta. E bun, dar nu îmi vine să cred ce a făcut aseară.

E incredibil, mă refer la pressing. Dacă o să jucăm așa, nu stă nimeni în calea noastră. Tavi la ce a jucat aseară a fost la 60-70 la sută. Să crească așa și o să vedeți cine e Tavi Popescu", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

După declarația lui Cordea, Basarab Panduru a spus că nu a înțeles ce a vrut să spună mijlocașul.

„Ne tot gândim ce a vrut să spună, că nu prea înțelegi unele lucruri. O ține așa că s-au dezlănțuit, că sunt o familie... Parcă s-a întâmplat ceva bun pentru ei, după plecarea lui Dică. Sau am înțeles greșit? Nu știu...", a declarat Panduru, la OrangeSport.

Jocul celor de la FCSB l-a surprins plăcut pe Ilie Dumitrescu. „E o schimbare totală. Nu știu dacă în 3-5 zile s-a lucrat atât de intens ca să ai o așa exprimare consistentă. Nu poți să faci un presing din ăsta dacă nu e lucrat, dacă nu e în grup", a comentat fostul mare internațional în studioul Digi Sport.

VIDEO. Cyril Thereau a fost prezent la FCSB - Rapid 3-1: „Atmosfera pe Ghencea era mai frumoasă”

Citește și:

Reprezentanții lui Leeds au fost pe Arena Națională la FCSB - Rapid » Concluzia transmisă lui Adrian Ilie: „Asta mi-au spus!”

Nelu Varga vrea un transfer stelar la CFR Cluj: „Stanciu este o prioritate pentru noi. Suntem dispuși să facem un efort”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
grigs1981
grigs1981  •  08 Noiembrie 2022, 21:34

Testare inteligenta?De ce nu toti jucatorii?Aia era testare inteligenta...

adriann_
adriann_  •  08 Noiembrie 2022, 11:19

AHA, DA, O TESTARE INTELIGENTA, OAIDA SI MICULESCU? PE BUNE??? Nu Cordea, nu Tavi Popescu, nu Olaru? RUSINE!!!

skylines
skylines  •  08 Noiembrie 2022, 09:29

Ciudat este că n-a fost testat Ioniță.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează