FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB reprimită în Ghencea! Șefii CSA anunță: "Echipa lui Becali va putea juca pe noul Ghencea" » În ce stadiu sunt lucrările

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 15:25

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anunțat că n-are nicio problemă ca FCSB sau oricare altă echipă să joace pe stadionul Ghencea după ce va fi reconstruit.

"După ce se va construi stadionul, se va analiza orice cerere de la o echipă de fotbal. Poate fi Craiova, Rapid sau FCSB. Se va verifica disponibilitatea arenei, în funcție și de meciurile echipei noastre de fotbal și a oportunității.

Orice echipă, care dorește să dispute meciuri, va putea trimite o propunere în acest sens. E prematur să vorbim de chirie. Va veni un evaluator, care va stabili taxa de închiriere.

Va depinde de standardul stadionului, de competiție. Una e să joci în campionatul naâional, alta într-o competiție europeană sau cu echipa națională la nivel internațional. Vor fi niște criterii clare. Întâi să vedem stadionul construit și apoi ne așezăm la masă. În teorie, și echipa lui Gigi Becali va putea juca pe noul stadion", a declarat Cristian Petrea pentru Fanatik.

Cristian Petrea a vorbit și despre stadiul lucrărilor la stadionul care va trebui să fie gata pentru EURO 2020: "Stadionul Ghencea e și stadion de rezervă pentru grupa de la EURO, iar din documente ar trebui să fie gata în martie 2020. E un termen realist. Demolarea decurge în condiții foarte bune, vremea ne ajută.

La sfârșitul lunii octombrie se vor face gropile și se va pune fundația. Din primăvara lui 2019 se vor turna cadrele și restul. Există deja experiența stadioanelor de la Craiova și Târgu Jiu. Depindem și de vreme, pentru că una e să ai o iarnă timpurie sau una târzie și grea. Până acum, lucrurile ne avantajează".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
 •  06 Octombrie 2018, 14:16

Eu vreau sa joace pa national

demolarii
demolarii  •  06 Octombrie 2018, 00:25

Pai și Rapid sau Dinamo pot închiria stadionul Ghencea, conform declarației data de Petrea....iar până e gata stadionul poate dispare Fcsb...moare Becali, că tot are vreo 60 de ani, sau vine o criza financiara....doar Dumnezeu știe....

merace
merace  •  05 Octombrie 2018, 21:20

Titlul e tras de păr. "După ce se va construi stadionul, se va analiza orice cerere de la o echipă de fotbal." Deci orice echipa va putea juca in Ghencea, daca accepta conditiile.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează