FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB se teme de Viitorul! Pe cine încearcă să izoleze Teja înainte de primul derby din play-off

Articol de , - Publicat luni, 11 martie 2019 09:00

Mihai Teja și jucătorii săi știu că Hagi jr. este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Viitorului și-și vor lua măsuri speciale pentru a-l bloca pe fotbalistul de 20 de ani.

  • FCSB - Viitorul se joacă luni, de la ora 20:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro

Viitorul n-a mai câștigat în deplasare cu FCSB de șase ani, dar constănțenii cred că acum e momentul să se întâmple acest lucru. Unul dintre cei mai activi și în formă jucători pe care-i are Viitorul este chiar Ianis, fiul antrenorului-manager al clubului de pe Litoral.

„Mi-aș dorit să-l înving pe Hagi. Dacă intra Gică pe teren, diferența era foarte mare. Dar nu intră Gică pe teren, nici eu, vor intra echipele pe care le antrenăm, iar eu îmi doresc să ieșim învingători din acest meci. Pe teren va intra însă un alt Hagi, Ianis! Un jucător foarte bun, un jucător care poate face diferenţa oricând! Dar mai mult am încredere în băieţii mei şi sunt sigur că vor face un meci foarte bun luni seară”, spune Teja.

Și Iulian Cristea are cuvinte de laudă pentru atacantul de 20 de ani al Viitorului: „E un jucător bun, tehnic, dar mie nu mi-e greu să joc împotriva lui”.

Cu un tată campion și o cameră plină de trofee, Ianis e încrezător că poate ajunge unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

„Muncesc de zi de zi pentru asta. De mic am dorit să devin cel mai bun din ţară, dar şi în afara ţării atunci când voi juca. Eu am mai puţine trofee, dar tata are o cameră plină şi asta este o motivaţie pentru mine să mă autodepăşesc şi să ajung într-o bună zi la performanţele lui”, a declarat Ianis.

2 pase de gol a dat Ianis Hagi în cele 8 meciuri în care a jucat împotriva FCSB-ului, dar n-a reușit să câștige niciun meci

Ianis Hagi: „Visăm și la locul 1!”

Ianis a vorbit despre partida contra vicecampioanei: „O luăm pas cu pas, meciul de luni este foarte important. Suntem cele mai bune echipe din România, iar la final vom vedea cine merită să fie campioană, dar și în primele trei. Noi suntem o echipă tânără, cu ambiție și entuziasm.

O să fie un meci deschis, dar de data asta îmi doresc să ieșim noi învingători. Chiar dacă e o presiune foarte mare, știm să o gestionăm, am arătat-o în meciul cu Botoșani, când am știut exact ce să facem. Visăm și la locul 1!”.

ianis hagi

Ianis, din vară la Anderlecht?

Gică Hagi a vorbit despre informațiile conform cărora Anderlecht l-ar dori pe fiul său, Ianis, din vara acestui an.

„Nu suntem preocupați în momentul de față să vorbim despre asta, dar nu putem să oprim zvonurile. Da, am fost invitat la Anderlecht. Așa cum au venit și ei la mine, așa m-am dus și eu să vizitez. Conceptul nostru se potrivește, și eu, și ei am fost încântați de discuțiile avute. S-au comportat de o manieră profesionistă exemplară, mi-au arătat cum văd ei fotbalul. Au fost două zile foarte frumoase, o vizită la o echipă de tradiție, una dintre cele mai mari din Europa”, a spus Hagi.

Ianis a completat: „Mă concentrez mereu asupra meciurilor, sunt conectat pe ce am de făcut aici. Mai multe, vom vedea la vară sau la iarnă, peste un an și jumătate, când va fi”.

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, I. Cristea, Al. Stan - Nedelcu, L. Filip - M. Roman, Hora, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Fl. Coman, Moruțan, Rusescu, Stoian, Fl. Matei, Ad. Niță
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țâru, V. Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Vână - I. Hagi, Calcan, Drăguș
Rezerve: Tordai, Kuipers, Rivaldinho, Vl. Achim, P. Iacob, Eric, Șt. Boboc
Antrenor: Gheorghe Hagi

Citește și:

Radu Petrescu va arbitra FCSB - Viitorul » „Centralul” a fost luat în colimator de MM Stoica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  11 Martie 2019, 14:52

Scorul final va fi 2-0 sau 3-1. In afara de faptul ca viitorul nu va juca bine, mai este si brigada de arbitrii care este din...... Bucuresti-uraaaaaaa

comedy.central
comedy.central  •  11 Martie 2019, 14:37

Se teme!? De ce!? Viitorul va *** ca de obicei! Vorbim dupa meci de fotbalul de cumetrie pe ruta nas-fin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  11 Martie 2019, 12:48

Daca nici echipa satelit nu o poti bate atunci Teja, LA revedere !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează