FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // Eugen Neagoe, după încă un meci fără gol marcat pe terenul lui FCSB: „Se simte o relaxare la jucătorii mei”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 23:30

Sepsi a pierdut pe terenul celor de la FCSB, 0-2,  după ce scorul la pauză a fost egal.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, care rămâne fără gol marcat pe terenul celor de la FCSB (Detalii AICI), a vorbit despre înfrângere și a criticat deciziile luate de jucătorii săi.

„Nu am avut forța pe care ne-o doream. Bine, nu e o scuză că am avut probleme înainte de meci. Gabi Vașvari s-a accidentat și nu a putut juca, dar nu e o scuză. Ne-am dorit să câștigăm.

Am făcut o primă repriză bună. Nu am fost cu nimic mai prejos decât FCSB. Dacă eram mai inspirați la ultima fază sau dacă tratatm altfel fazele, puteam conduce la pauză. S-au făcut greșeli colective.

Ne vom juca șansa în continuare. Din punctul meu de vedere, echipa asta s-a autodepășit. Suntem în play-off în al doilea an în prima ligă. Jucăm cu cele mai bune echipe din campionat, foste campioane. Mereu le-am zis jucătorilor să-și dorească mai mult. Trebuie să fim mai concentrați și să avem altă atitudine. Se simte o relaxare din partea jucătorilor. Fără un efort fantastic și sacrificiu nu se pot câștiga meciuri”, a declarat Eugen Neagoe la Look Sport.

Vezi și:

Moruțan, mazilit la pauză după ce fusese introdus în minutul 18! Înlocuitorul lui a scos penalty și a dat gol

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
103179470776675
Sabin Ellak  •  09 Aprilie 2019, 09:04

Relaxarea se vede la Neagoe...se simte deja plecat la Craiova ! Pleaca omule si lasa-ne ! Cu jocul defensiv instaurat la echipa,nu vom face nimic.Nu avem atacanti,si cei care pot eventul marca,ca Hadnagy,sta pe tusa tot campionatul !Conducerea nu vede,Neagoe nu vrea si nu are nici un interes sa castiga,el sta cu gandul la plecare !La un club serios,un antrenor care a pierdut consecutiv atata jocuri acasa ca Neagoe,ar fi fost demis,indiferent ca am ramas in play off sau nu !

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  09 Aprilie 2019, 05:18

Adica tu nu ai nici o vina ???? Dupa victorii te crezi scula iar dupa infrangeri , alti-s de vina !!!!! Tipic oltenesc !!!!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Aprilie 2019, 00:48
Postat de Dzeco Marco pe 09 Aprilie 2019, 00:04

nene GOE, cum dracului va " RELAXATI " mereu cand jucati cu fcsb ? ? ? BALACI se rasuceste in mormant cand vede cum voi craiovenii va *** mereu in fata *** a fotbalului romanesc !!!

Clinceniul are nevoie de un antrenor de "top" anul viitor in divizia A.... De ce supere Neagoe pe Becali? .....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează