FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB și Viitorul, la un pas de încă o afacere importantă! Becali a recunoscut: „Cred că vine!”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 21:27

Bradley de Nooijer are mari șanse de a ajunge în această vară la FCSB, cel puțin asta susține patronul echipei, Gigi Becali. 

Discuțiile dintre Viitorul și FCSB sunt foarte avansate și, cel puțin din ce spune Gigi Becali, mai este de convins doar jucătorul să accepte propunerea roș-albaștrilor. 

Am trimis şi eu emisari, ca să-l convingă pe băiat, pentru că a plecat în străinătate. Eu zic că m-am înţeles dacă va fi convins. Da, cred că vine. Cu Gică m-am înțeles”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Bradley de Nooijer (21 de ani) este din 2017 la Viitorul, care l-a luat de la Dordrecht. Fundașul stânga a jucat în 39 de meciuri pentru echipa lui Hagi în acest sezon în toate competițiile, având o pasă de gol.

Unde intră? 

În acest moment FCSB îi are pe acel post pe Junior Morais, care a avut un sezon foarte bun. Fundașul brazilian de 32 de ani a fost om de bază în echipa FCSB-ului în sezonul precedent. Alexandru Stan (30 de ani) și Marko Momcilovici (31 de ani) sunt alte două soluții. 

Cei drept primul n-a avut meciuri foarte reușite la FCSB, în timp ce al doilea s-ar putea retrage din cauza mai multor accidentări repetate. 

1.300.000 €este cota pe transfermarkt a lui De Nooijer  

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează