FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB sperie rivalele cu numirea lui Iordănescu: „S-au blindat, e clar!”

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele CS Universității Craiova, e conștient că FCSB va deveni mai puternică după venirea lui Edi Iordănescu (43).
Sorin Cârțu (65 de ani), președintele CS Universității Craiova, e conștient că FCSB va deveni mai puternică după venirea lui Edi Iordănescu (43).

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 21:25 / Actualizat joi, 19 august 2021 21:29

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele CS Universității Craiova, e conștient că FCSB va deveni mai puternică după venirea lui Edi Iordănescu (43).

FCSB va fi condusă într-un mod diferit de-acum. Sigur că ne va fi și nouă mai greu, dar greu ne era și înainte. Oricum, FCSB, CFR erau concurentele noastre. Acum sunt mult mai blindați! E clar.

Edi e un antrenor serios, bun. Toți știu cine e. Dacă eram în locul lui Edi, îi puneam lui Gigi Biblia pe masă, să se jure că mă lasă în pace. Bine, mai glumim și noi”, a declarat Cârțu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Edi Iordănescu, doar sub Laurențiu Reghecampf dintre antrenorii din Liga 1

Dintre toți ceilalți 15 antrenori din Liga 1, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă.

În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani.

Acest nivel atins de Iordănescu junior e cu atât mai valoros cu cât, în afară de CFR, unde nici n-a petrecut un sezon întreg, chiar adunate meciurile din ambele lui mandate, el a lucrat la echipe care au avut ca obiectiv cel mult accesul în play-off sau în cupele europene: Pandurii, Astra, Gaz Metan Mediaș. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Edi Iordănescu, prezentat la FCSB: „Am venit doar pentru titlu!”

Edi Iordănescu a explicat cum a reușit Gigi Becali să-l convingă să semneze cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” l-a șocat pe tehnician în momentul în care i-a acceptat toate condițiile.

„Planul meu, după ce am plecat de la CFR, a fost să merg în străinătate. Am scăpat o oportunitate bună, dar a trecut totul, acum sunt aici. A venit această chemare, am stat față în față cu patronul clubului. Nu a fost prima oară, dar am găsit un om total schimbat în abordare, în idei, culminând cu propunerea făcută de dânsul.

Recunosc că după ce am plecat de acolo am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că, fără să verifice, va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte. Am făcut treaba asta cu avocații mei. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am auzit la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna”, a explicat Iordănescu.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, reacție imediată după ce Edi Iordănescu l-a chemat pe banca celor de la FCSB: „N-am crezut că există ceva sau cineva care să facă asta”

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  20 August 2021, 17:25

daca ne arata ca are valoare , m-as bucura pentru *** , doar prezenta personajului de la tamplarie , ma deranjeaza , dar mult de tot ...are voie individul pe banca oare ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorinvision
sorinvision  •  20 August 2021, 15:36

Va mai trece multa apa pe Dunare pana va ajunge Edi Iordanescu la nivelul lui Hagi ca si antrenor. Gica Hagi a bagat in fotbal banii pe care i-a castigat CINSTIT din fotbal, transpirand la Brescia, Galatasaray, Natonala Romaniei si omul a vrut sa-si scoata investitia facuta. Daca Gica Hagi dorea sa-si puna pene de paun pe sezut nu vindea nimic si castiga 4-5 campionate unul dupa altul. Asa omul a facut un compromis, creste jucatori tineri si are o o echipa decenta in prima liga. Ca tot ii comparam pe Edi&Reghe cu Hagi&Popescu trebuie spus lucrurilor pe nume. CEL MAI MARE JUCATOR ROMAN NU este Hagi, NU este Dobrin, NU este Balaci, este Gica Popescu. A fost singur jucator roman care a CONFIRMAT cu adevarat la nivel inalt. Gica Hagi atat la Barcelona cat si la Real Madrid a fost mai mult rezerva. Nivelul lui de maxim au fost Brecia si Galatasaray, in schimb Gica Popescu a jucat meci de meci si a purtat banderola la Barcelona. Neam de neamul nostru nu va mai ajunge capitan la Barcelona de acum in 100 ani. Asa ca atunci cand mai faceti statistici fotbalistice, pe unii ca Dobrin, Balaci, Hagi si Popescu trecetii la UNICI si nu-i mai comparati cu Reghe&Sumi&Edi. Baietii astia (Reghe&Sumi&Edi) pe vremea lui nea Nicu nu antrenau mai sus de divizia B, pentru ca atunci in Divizia A ajungei dupa 10 ani de ucenicie ca si secund si pornind ca antrenor de la divizia C, sa inveti meserie. Radoi lua si el bacu cu greu si ajunse mare antrenor la nationala...VAI DE NOI!

prazburg1948
prazburg1948  •  20 August 2021, 15:32

Clonele au jucat cu karagandi si plopii aia maghiari din Serbia daca nu ma insel.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează