FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB spre colaps? Remus Răureanu: „Becali jignește ideea de sport! Există un scenariu de faliment”

Articol de - Publicat joi, 05 august 2021 15:42 / Actualizat joi, 05 august 2021 19:44

Jurnalistul GSP Remus Răureanu crede că FCSB se îndreaptă spre colaps, dacă Gigi Becali continuă să se comporte cu „lipsă de respect față de fotbal”. 

Intervenția lui Remus Răureanu a avut loc în Dezbaterea Zilei, acolo unde întrebarea era: „Va reuși să rămână FCSB un club care contează, cu toate imixtiunile lui Gigi Becali?”. Iată argumentele jurnalistului:

„Suporterii suferă pentru rezultate, nu îi interesează că are Becali 8 milioane în cont”

  • „Eu nu văd cum FCSB ar rămâne în continuare un club important. Ar sfida și tradiția sportivă, dar și logica. În ultimii ani a pierdut numele, emblema, o parte din suporteri.
  • Duminică seară, când Becali a schimbat 3 jucători dintr-un foc, mi-a părut bine că FCSB nu va juca în grupele Conference League, pentru că nu e în regulă ca UEFA să finanțeze așa ceva. Nu e în regula ca după ce i-a finanțat pe Adamescu și pe Bucșaru, care au încasat premiile și au fugit cu ele, să finanțeze acum și fantezia unui om care se crede călugăr, profet și stăpân de sclavi.
  • Mă aștept ca suporterii să se îndepărteze și ei în timp. Clubul nu mai are niciun miez. Mi se pare tot mai greu, ca pasionat de fotbal, să te legi de FCSB. Să fii susținătorul unui delir. Auzim discursurile de după meciuri, care jignesc jucătorii, jignesc ideea de sport. Nu ai cum să simți că ai o conexiune cu o astfel de societate, care te ignoră, te sfidează.
  • Becali nu ține cont de nicio regulă, el nu vrea nume, nu vrea galerie, nu vrea performanțe. Bravează, dar sună rău. Tu, dacă ești suporter, suferi pentru rezultate. Nu te interesează că are Becali 8 milioane în cont.
  • Un eșec în procesul cu CSA Steaua, în care se cer 36 de milioane de euro, ar duce la faliment. FCSB ar putea să dispară într-un an, doi, trei. Nu i-ar plânge nimeni de milă. Mi se pare un scenariu foarte posibil.
  • Au fost și sunt tot mai mulți fani ai celor de la FCSB tentați de planul Armatei. Vor fi și mai atrași când echipa va veni în prima ligă, în Ghencea, cu glorii în tribune, cu numele Steaua, nu ai putea să rămâi neutru.

Vezi aici dezbaterea integrală și votează în sondajul de mai jos: 

Mai rezistă FCSB la nivel înalt cu Gigi Becali patron-antrenor?

DA
NU

Citește și: 

Verdictul lui Marcel Răducanu: „Ar trebui o revoluție în fotbalul românesc, dar cu cine s-o faci?” + „Becali își bate joc!”

Reghecampf își dăduse acordul să o preia pe FCSB: „Mi-a spus că vine să semneze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  06 August 2021, 11:24

Titlu:”Remus Răureanu: „Becali jignește ideea de sport! Există un scenariu de faliment”.Răspuns pentru răureanu remus: răureanu remus jignește ideea de jurnalism sportiv,împreună cu marionetele naum radu& moraru vali...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  06 August 2021, 11:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

v1ad
v1ad  •  06 August 2021, 09:04

La intrebarea din sondaj daca mai rezista FCSB la nivel inalt sunt 2 aspecte? Ce inseamna pentru GSP "nivel inalt"? Cupe europene? Probabil ca nu. Campionat? Cel mai probabil ca da, va rezista. Pur si simplu din cauza faptului ca nu avem echipe mai bune in campionat. Cine sa ii surclaseze? Chindia, Arges, Botosani? Numiti 5 echipe pe langa CFR care ar putea baga Fcsb-ul in playout. In iarna defila in campionat, in ultimele etape era aproape de titlul, iar daca intrebi un fcsb-ist iti va explica cum au pierdut tiltlul la egalarea in extremis a CFR-ului. FCSB e manageriata prost, dar nu destul sa o ia spre B sau desfiintare.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează