FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0 (4-1 D.P)

Jucătorii de la FCSB, deranjați de deciziile lui Becali și Petrea?! » Teorie surprinzătoare după Supercupă: „Nu le-a picat bine! E o frustrare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 10:15 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 02:26

FCSB a pierdut la penalty-uri Supercupa României, 0-0 în timpul regulamentar, iar Lucian Goian crede că jucătorilor nu le-au picat bine deciziile luate de Toni Petrea și Gigi Becali.

Înainte de meci, Gigi Becali i-a transmis lui Toni Petrea că nu îl interesează Supercupa și că titularii trebuie odihniți pentru duelul din play-off, cu FC Botoșani. Astfel, mai mulți jucători de bază au fost schimbați la pauză:, Tănase, Oaidă, Moruțan, Octavian Popescu și Vînă.

Lucian Goian: „Dezinteres total din partea celor de la FCSB! Jucătorilor nu le-a căzut bine”

Lucian Goian a analizat partida din Supercupă și crede că fotbaliștii de la FCSB sunt deranjați de decizia de pune accent pe campionat, în detrimentul Supercupei.

 „Un trofeu aduce un plus de încredere jucătorilor și un plus de imagine clubului. Au numai de câştigat cei de la CFR. 

Mă surprinde lipsa de interes a celor de la FCSB pentru acest trofeu. Pe lângă faptul că au făcut cinci schimbări la pauză, au fost şi discuții înainte de meci. Mi se pare dezinteres pentru un trofeu. Numele de Supercupa României ar trebui să te facă să îl dorești. Dar se pare că în România, dacă nu câștigi ceva de pe urma adjudecării unui trofeu, nu există interes!

Înainte, un trofeu conta foarte mult. Nu ştiu dacă este OK această abordare a FCSB. Se întâmplă acolo lucruri pe care nu le înțeleg. Majorității jucătorilor de la FCSB nu le-au picat bine aceste schimbări şi această punere pe plan secund a câștigării trofeului! Credeţi că jucătorii de la FCSB nu voiau să fie cu trofeul în mână? Cu siguranța că e o frustrare în rândul jucătorilor, care şi-au dorit, au dat tot. Dar nu depinde numai de ei”, a spus Lucian Goian la Look Sport.

VIDEO Toni Petrea, antrenor FCSB: „Acest meci ne-a găsit într-un moment foarte delicat”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj – FCSB:

Sărbătoritul Andrei Vlad și Giedrius Arlauskis, cei mai buni de pe teren în Supercupă » Câţi elevi ai lui Petrea au primit 4

Ilie Dumitrescu pune presiune pe doi jucători de la FCSB:„Trebuie să facă mai multe!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (45)
caoradea
caoradea  •  16 Aprilie 2021, 19:19
Postat de orlick pe 16 Aprilie 2021, 16:36

Ce legătură are dinamovistul Goian cu jucatorii Stelei? Toată lumea dorește trofee, dar nu merita sa riște accidentarea jucătorilor pentru supercupa. Petrescu a permis jocul dur, Perianu, Morutan, Tănase și Pantaru au fost aproape de accidentări grave.

Da, si Toni Petrea era sa se accidenteze cand vorbea la telefon ! Mare atentie, se poate accidenta la meciurile viitoare ! Sa-i spuna cineva sa aiba grija cand e sunat de la stana !

danut1971
danut1971  •  16 Aprilie 2021, 19:04

botosaniul bate fcsb iar gigeiii vor fi tristi

orlick
orlick  •  16 Aprilie 2021, 16:36

Ce legătură are dinamovistul Goian cu jucatorii Stelei? Toată lumea dorește trofee, dar nu merita sa riște accidentarea jucătorilor pentru supercupa. Petrescu a permis jocul dur, Perianu, Morutan, Tănase și Pantaru au fost aproape de accidentări grave.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează