FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce internațional e pe lista lui Gigi Becali după Nations League + De ce n-a ajuns Jefte Betancor la FCSB: „De el îmi place cel mai mult”

Adrian Rus, numărul 17 // FOTO: Imago
Adrian Rus, numărul 17 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 13:36 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 14:22

FCSB l-a transferat pe Joyskim Dawa (fundaș central, 26 de ani), dar Gigi Becali spune că apreciază un alt apărător: Adrian Rus.

Patronul FCSB l-a lăudat pe internațional român de 26 de ani, dar spune că îi este greu să-l transfere din Ungaria, de la MOL Fehervar.

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul din Venus » Cât costă o noapte la locația de 5* a patronului FCSB
HOTEL
Gigi Becali și-a inaugurat hotelul din Venus » Cât costă o noapte la locația de 5* a patronului FCSB

Gigi Becali, laude pentru Adrian Rus

„Vom aduce maximum doi fundași centrali și un atacant. Dar atacant nu cred că iau.

M-a gândit la Adrian Rus. A crescut foarte mult. Dar cum să vorbești cu el dacă are contract? Mi-a plăcut de el, dar nu putem să-l luăm. Cum să luăm noi din Ungaria? Ungaria ia de la noi. E țară mai puternică

Oricum îl aveam și pe Lixandru (n.r- Mihai Lixandru, mijlocaș de 21 de ani). A zis Stoican că avem cel mai bun fundaș. Am spus să-l vedem pe acea poziție, că Stoican e om de fotbal. Știe și el”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Născut la Satu Mare, Rus are dublă cetățenie, română și maghiară. După ce a jucat la mai multe cluburi din Ungaria, Rus a ajuns la Sepsi în vara lui 2018, fiind împrumutat de la Akademia Pușkaș.

Ce internațional e pe lista lui Gigi Becali după Nations League + De ce n-a ajuns Jefte Betancor la FCSB: „De el îmi place cel mai mult”
Adrian Rus // FOTO: Imago

Fundașul cu 14 selecții în naționala României joacă la MOL Fehervar din iulie 2019, iar în acest sezon a strâns 28 de partide.

900.000 de euroe cota lui Adi Rus, potrivit transfermarkt

Gigi Becali: „Jefte Betancor, cel mai bun transfer reușit de CFR Cluj”

Becali a lăudat-o pe CFR Cluj pentru achiziția atacantului spaniol Jefte Betancor (28 de ani), prezentat azi la formația din Gruia.

„Jefte e cea mai bună mutare făcută de CFR Cluj. Îmi plăcea cel mai mult de el, dintre toți atacanții din România. Nu am făcut nicio ofertă pentru că nu vreau să mai dau bani pe jucători. Nu vreau să mai cheltui bani”, a adăugat Gigi Becali.

VIDEO FCSB a început pregătirea de vară. Imagini de la antrenament

Citește și: 

„Am simțit cum mi-a trosnit piciorul” » Iulian Cristea s-a operat și îi cere un transfer lui Becali

FCSB vrea să dea jos Federația: „Am dat ordin, trebuie să plece președintele, selecționerul, toți!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
oncica07
oncica07  •  18 Iunie 2022, 14:37

Daca a spus memeu,asa e.ala se pricepe..de aia ati tot castigat campionatele de 7 ani incoace,si ati tot performat in cupele europene..eu iti doresc ciobane,sa tot asculti de ce spune colegul de celula..ca noi nu prea mai avem loc in sala de trofee,dar rezolvam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează