FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Gigi Becali, acces de furie în direct la TV: „Ai 30.000 de euro pe lună! Plimbă-i, mă, și dă-le gol!”

Gigi Becali +34   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 11:44 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 12:36

Gigi Becali (64 de ani) s-a înfuriat teribil într-o intervenție la TV, după ce a fost întrebat despre meciul dintre FCSB și U Cluj, scor 1-1. 

Gigi Becali și-a păstrat discursul peste noapte. Precum duminică seara, la scurt timp după finalul meciului FCSB - U Cluj, latifundiarul a intervenit furibund la TV, amenințând că vinde toți jucătorii de valoare.

La un moment dat, când analiza jocul, patronul FCSB s-a aprins și a ridicat tonul.

Fostul arbitru Adrian Porumboiu se pronunță asupra fazelor controversate din FCSB - U Cluj: „Poți face un singur lucru cu astfel de arbitri: la revedere!”
FCSB - U CLUJ 1-1
Fostul arbitru Adrian Porumboiu se pronunță asupra fazelor controversate din FCSB - U Cluj: „Poți face un singur lucru cu astfel de arbitri: la revedere!”

Gigi Becali, acces de furie la TV după FCSB - U Cluj: „Plimbă-i, mă, scoate-le limba!”

„Gândul meu acum este să închid totul, să-mi scot banii și gata. Dai milioane, le pierzi, mai și vine unul și-ți spune că nu poți juca pe stadion, mai vine unul să-i dai bani că nu ești Steaua, mai vine unul și te bagă la pușcărie că dai primă ca să joace corect (n.r. - dosarul Valiza). Păi, pentru ce?

Vând jucătorii cu salarii mari ca să-mi scot banii, apoi ne distrăm. Dar fără banii mei! Pe banii de la televiziune și de la sponsori, dar nu când dă Becali câte 500.000 de euro pe lună. Să le dau bani jucătorilor care mănâncă bătaie de la U Cluj? Nu, tată!”, a afirmat Becali la Pro Arena. 

Ulterior, pe un ton ridicat, Becali a „tunat”: „Dacă vezi că sunt agresivi, atâta minte n-aveți? Pasați mingea, dați-o în spate, la fundașul central. Fac presing? Plimbă-i, mă, un sfert de oră și scoate-le limba, că ești jucător de valoare, cu salariu de 30.000 de euro. 

Plimbă-i un sfert de oră și dă-le gol în minutul 20! Ce cauți să driblezi? Cum să driblezi dacă sunt agresivi cu tine? Ăia, săracii, nu au calitate. Atunci ce au? Agresivitate, fac presing”. 

Mai multe știri despre FCSB: 

Observația unui antrenor român, după FCSB - „U” Cluj: „Sunt acolo să joace ca să fie vânduți, nu ca să facă rezultate”

Singurul jucător lăudat de Becali după meciul cu U Cluj: „Mă felicit pentru transfer, l-am luat pe cel mai bun din România”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
Agamemnon
Agamemnon  •  18 Iulie 2022, 17:19
Postat de adriann_ pe 18 Iulie 2022, 15:59

O clipa de realism pentru ***, dar ii trece repede :))

Probabil acum e din nou convins că are sc fc fcsb sa 100 % șanse la titlu.

adriann_
adriann_  •  18 Iulie 2022, 15:59

O clipa de realism pentru ***, dar ii trece repede :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  18 Iulie 2022, 14:34
Postat de tristan pe 18 Iulie 2022, 12:37

ia ti naibii un antrenor si niste jucatori de valoare, macar 3-4 care sa fie brici si un antrenor ca lumea...

Dacă vedeau meciul arabii, ziceau că nu îmi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi Popescu vreau 50 de milioane? Bă, nu îți dau nici 50 de lei!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează