FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

FCSB-ul are 7000 de bilete pentru meciul cu Dinamo! De unde se pot cumpăra și cât costă unul

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 13:13

Galeria FCSB-ului a primit 7000 de bilete din partea dinamoviștilor pentru meciul de duminică. Între cele două cluburi există o înțelegere, iar acest lucru se respectă la fiecare derby. 

Începând de mâine, ora 10:00, tichetele pot fi cumpărate de la casele de bilete de la Național Arena, intrarea de pe Bulevardul Basarabiei. Un tichet costă 15 lei, bani la care se vor mai adăuga 5 lei pentru scenografie. 

Dacă FCSB-ul va reuși să vândă cele 7000 de bilete, va fi practic cea mai importantă galerie a echipei la un meci din deplasare în ultimii ani, mai ales de când ultrașii vechi au părăsit echipa. 

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Se joacă pe plajă! Gazonul de pe Arena Națională este ORIBIL cu 3 zile înainte de Dinamo-FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
red77
red77  •  08 Noiembrie 2018, 16:03

nici daca vin toate clonele de pe gsp digi sau alte alea nu se strang astia 7000

lucghencea
lucghencea  •  08 Noiembrie 2018, 14:56

Poza e pusa expre' doar ca sa ne provoace pe noi pe cei din Ghencea care stim ca avem 21 de titluri si alea chiar sunt ale noastre de-adevaratelea . Fecesebeul e constituit cu denumire clandestina ilegala din 2003 si n-are legatura nici cu clubul STEAUA si nici cu fosta asociatie deci poza e la randul ei o alta mostra de furt de identitate sportiva , si clandestina si ilegitima . Lupta STEAUA !!! Iar fecesebeului ii dorim ce ii doreste si Balint , sa piarda toate meciurile si sa ne lase .

miloguuu
miloguuu  •  08 Noiembrie 2018, 14:50

toata luma lea meci! Forza PRA!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează