FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă nu e impresionat de transferurile de la FCSB: „Cu 3 milioane de euro, Becali putea aduce 2-3 jucători mult peste Miculescu și Compagno”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 10:25 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 11:23

Victor Pițurcă (66 de ani) nu este impresionat de cele mai costisitoare transferuri realizate de FCSB în această vară, David Miculescu și Andrea Compagno. Pentru cei doi, Gigi Becali a plătit 3,2 milioane de euro.

FCSB a avut o campanie de achiziții activă, cu puțin peste 5,5 milioane de euro cheltuite pentru 8 jucători. Cei mai scumpi au fost David Miculescu, extremă cumpărată de la UTA, și Andrea Compagno, vârf venit de la FCU Craiova.

Gabi Balint, amuzat copios de transferurile făcute de Becali: „Icre de crap la preț de caviar. Jucători de play-out”. Dar are dreptate?
FCSB
Gabi Balint, amuzat copios de transferurile făcute de Becali: „Icre de crap la preț de caviar. Jucători de play-out”. Dar are dreptate?

Victor Pițurcă, despre transferurile făcute de FCSB în această vară: „Becali putea aduce jucători peste Andrea Compagno și David Miculescu”

Victor Pițurcă nu este convins de cei doi fotbaliști și transmite un mesaj alarmant pentru FCSB.

„Nu știu dacă Compagno este jucătorul de care avea nevoie FCSB. Nu cred. Nu vreau să-l supăr eu pe Gigi, dacă a plătit atâția bani pentru el și Miculescu... sunt bani foarte mulți, dar ei, specialiștii, știu mai bine. Probabil i-au urmărit și au crezut că e benefic că i-au transferat.

Cu 3 milioane Gigi putea aduce 2-3 jucători mult peste valoarea acestora.

Miculescu a costat 1,7 milioane, dar ce-l recomandă? Ca să plătești o asemenea sumă în România, trebuie să-l recomande ceva.

Să vedem ce calități are, ce perspective are. Bine, perspectivă are, dat fiind faptul că are un fizic impozant. În rest, nu vreau să spun mai multe, e problema lui Gigi Becali”, a afirmat Pițurcă la Pro Arena.

VIDEO, Dezbaterea Zilei » Poate Nicolae Dică să o scoată pe FCSB din criză?

De la transferul la FCSB, Miculescu a înscris un singur gol în 8 apariții în roș-albastru. Andrea Compagno a punctat în singurul meci jucat până acum la FCSB, 1-3 cu Farul.

Ceilalți jucători cumpărați cu sume de transfer de Gigi Becali în această vară sunt Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca și Bogdan Rusu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali schimbă strategia: „Vrei la FCSB? Te verific 6 luni la strung. Sau spune de la început: «Sunt căcăcios și nu pot juca aici!»”

„Perle” fără colți! Jucătorii pentru care Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro nu mai știu să înscrie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
realsteaua
realsteaua  •  03 Septembrie 2022, 00:03

Într-un alt articol am citit că tu, Pițurcă, l-ai ajutat pe Mititelu să-l vândă pe Compagno lui Becali. Acum ce faci ? Practic, zici că l-ai prostit. Să vezi tu ce ți-o întoarce Gigi.

istet10
istet10  •  02 Septembrie 2022, 16:13

Nenea Piti, dar nominalizeaza mata jucatorii aia, 2-3, care puteau fi adusi.

istet10
istet10  •  02 Septembrie 2022, 16:12
Postat de vasileroaita pe 02 Septembrie 2022, 12:29

Una este să cunoști prețul unui jucător sau obiect și cu totul altceva să cunoști valoarea lui!! Transferurile trebuie făcute de un ANTRENOR, în funcție de ceea ce vrea să joace echipa lui!

E, nu-i asa. Directorul sportiv e ala care face transferurile. Antrenorul este consultat. Pai ce facem, un antrenor inlocuieste lotul cum vrea el?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează